Samen met haar hond opent Anna haar eigen praktijk

0
782

Al sinds haar geboorte is Anna Kruithof (22) slechtziend. Toch heeft het haar leven nooit beperkt. Ze ging misschien iets vaker onderuit dan andere kinderen, maar dan stonden er altijd mensen voor haar klaar.

Een heel belangrijke rol in haar leven speelt de laatste jaren haar geleidehond Jorin. Mede dankzij hem is ze haar eigen bedrijf begonnen……

Daarover bericht De Telegraaf.

Anna wilde het liefst dierenarts worden, maar daar heb je uiteraard goede ogen voor nodig. Ze koos voor een alternatieve opleiding, waar voeding, homeopathie en massages een belangrijke onderdeel van zijn. Een voordeel daarbij is dat haar handen, juist door haar beperking, heel sensitief zijn. Het liefste wilde ze haar eigen praktijk openen.

“Via de Bart de Graaff Foundation heb ik me opgegeven voor Bikkels, een programma waarin jong volwassenen met een handicap of ziekte worden bijgestaan om hun bedrijf te realiseren.”

Haar ondernemingsplan is goedgekeurd, dus nu kan het echte werk beginnen. Zonder haar 4-potige maatje was dat allemaal niet gelukt. Anna’s praktijk Dierbewust is gevestigd in Haarlem.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here