ME TIME: Zonder adem is er geen leven

0
696

Ademen: we doen het dag en nacht, zelfs als we slapen of bewusteloos zijn. Het is immers de bron van leven. We kunnen enige tijd zonder voedsel en water, maar we kunnen slechts een paar minuten zonder zuurstof. Adem is levensenergie en toch gebruikt 90% van de mensen er maar een gedeelte van.

Dat is het gevolg van spanningen, ziekte, drukte, somberheid en vermoeidheid, met als gevolg dat we nog slechter in ons vel komen te zitten. Dan is Breathfulness een aanrader. Oftewel: je bewust worden van je adem en die gebruiken om tot jezelf te komen.

Adem-MeTime

Onze eigen Supervrouw Jantine wordt door Mariska van Slow Beauty Lifestyle van haar werk gehaald om letterlijk en figuurlijk eens op adem te komen. In praktijk ‘De Verbinding’ in Heerhugowaard vertelt Margreet van Brugge over de kracht van de juiste manier van zuurstof tot je nemen. Tijd voor Me Time!

WANT:
Bij een hoge of beperkte ademhaling:
• ben je vermoeider
• herstel je minder snel van dagelijkse inspanning
• ben je druk in je hoofd
• ontstaan concentratieproblemen
• ervaar je onrust als je ontspant of stil zit
• heb je vaak nergens meer zin in

Met een optimale ademhaling:
• ervaar je meer energie
• herstel je snel na dagelijkse inspanning
• word je relaxed van binnen
• kun je helder denken
• verbetert je concentratie
• krijg je vat op je emoties
• ontwikkel je je intuïtie
• ontwikkel je een vrij gevoel, levenslust en daadkracht

https://youtu.be/XH_0scQsGHk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here