Ben jij een (blog)expert in jouw vakgebied?

0
596

Het delen van informatie is een goede manier om jezelf te positioneren als expert binnen je vakgebied. Misschien ben je al op de hoogte van de mogelijkheid om een jouw blog te delen via een statusupdate? Er is echter nog een mogelijkheid, die misschien wel effectiever is: LinkedIn pulse.

Voordat ik je meer uitleg over de voordelen van LinkedIn pulse, moet ik je eerst melden dat LinkedIn pulse alleen beschikbaar is als je de taal op je profiel op English hebt ingesteld.

Dat kun je als volgt doen:
Ga rechtsboven naar je profiel en kies voor Language. Stel deze in op English.

Als je dat hebt gedaan, dan zie je op je LinkedIn-homepage vind je drie knoppen:

  • Share an update, upload a photo en Write an article.

pulse

Als je een post voor LinkedIn Pulse wilt schrijven, kies je voor de laatste optie.

Je kunt nu beginnen met het schrijven van je artikel. Bedenk er een mooie wervende titel bij en plaats er ook een mooie foto bij, want blogs die afbeeldingen bevatten scoren beter op Pulse.

Als je een artikel via Pulse publiceert, dan verschijnt dat automatisch in de tijdlijn van je connecties. Bovendien krijgen al je connecties er een update van in hun LinkedIn-postvak en dus in hun e-mail. En dat is het grote voordeel van LinkedIn Pulse!

 

Ik wens je alvast veel succes met het schrijven van je eerste artikel!

 

Ingeborg LentjesIngeborg Lentjes

 

Ben je op zoek naar toptalent? Dan is het actief online werven (o.a. via LinkedIn) van personeel de juiste manier. Ik help je daar graag bij. Lees meer over onze E-recruitment werkwijze.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here