Nationale Zakenvrouwen Congres – wij zijn erbij, jij ook?

0
609

Het is er weer: op dinsdag 27 september 2016 vindt het Nationale Zakenvrouwen Congres 2016 plaats op het schitterende Landgoed Waterland onder de rook van Amsterdam. Thema van deze editie is BOOST YOUR GROWTH!

Stel je persoonlijk programma samen uit een gevarieerd en inspirerend programma van 21 verschillende sessies, workshops en masterclasses. Een greep uit de onderwerpen waaruit je kan kiezen: trends en innovatie, je groeistrategie bepalen, de perfecte pitch en presentatie, met plezier verkopen, slimmer werken, je dromen waarmaken en nog veel meer waardoor jij en je business groeien.

Je ontmoet bijzondere en inspirende vrouwen, zoals Esther Schouten, wereldkampioene kickboksen, Irene Moors spreekt over haar ervaringen als zakenvrouw en natuurlijk doe je mee aan de interactieve theatershow van Vreneli Stadelmaier ‘Sure she can, yes she can’.

Dit is hèt evenement voor ambitieuze zakenvrouwen. Je mag het niet missen! Kijk op deze site voor meer informatie over de sprekers en keuzesessies. Er is een middag- en de avondeditie, je kunt natuurlijk ook aan beide deelnemen. Meld je hier aan

Kosten zijn:

  • € 149,- (excl. btw) voor deelname aan het middagprogramma of het avondprogramma
  • € 209, – (excl. btw) voor deelname aan het middagprogramma en het avondprogramma (passe-partout)

Het congres wordt georganiseerd voor vrouwelijke managers, directeuren en ondernemers. Je kunt deelnemen aan een dagdeel, middag of avond, of het heel programma en een passe-partout nemen. Voor diegenen die een passe-partout afnemen, bieden we de mogelijkheid om van 17:00-18:00 uur gericht te netwerken en een afspraak te maken met andere deelnemers. Wij zullen je hier circa twee weken van te voren een uitnodiging voor sturen.

Van elk kaartje maken wij een bedrag à € 5,- over aan het goede doel Krachtbedrijf.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here