Supervrouwen ‘In Bed Met’ Irene Moors!

0
578

Zoals de trouwe lezers c.q. kijkers van Supervrouwen weten, zijn we vaak present op evenementen voor en door vrouwen. Zo ook eind september van dit jaar bij het Nationale Zakenvrouwen Congres op het prachtige landgoed ‘Waterland’. Onze gesprekken met toonaangevende Nederlandse vrouwen geschiedden daar echter niet vanuit het water. Waterland werd Bedland.

Want terwijl ik nog onderweg ben naar Velsen, belt Founder Supervrouwen Wendy Broersen me op en zegt: “We hebben een hele mooie suite toebedeeld gekregen voor onze interviews, maar het grootste gedeelte van de ruimte wordt in beslag genomen door een gigabed. Ik ga de gesprekken dus daar vanaf voeren.” “Goed idee”, antwoord ik. “Dat wordt dan een ‘In Bed Met Special.”

Zo gezegd, zo gedaan. 1 van de sprekers van die dag is Irene Moors en zij wil Supervrouwen ook graag te woord staan. Ze vertelt over haar zakelijke avonturen, over bluffen, ‘key note speaker’ zijn en het lekkerste bed waar zij ooit in heeft geslapen.

Voila: ‘Naar Bed Met Irene’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here