Lachen over de hele wereld op deze Blue Monday

0
552

Volgens berekeningen is de 3e maandag in januari de somberste dag van het jaar. Immers: (bijna) alle goede voornemens zijn al mislukt, het is koud en nog steeds erg donker en het lijkt alsof er niks gebeurt in de natuur. Vanavond is er om die reden zelfs een heus depressiegala, want laten we wel wezen: echte depressie is wat anders dan zomaar een ‘depri day’.

Als je de zon wilt zien doorbreken op iemands gelaat, moet je haar of hem een compliment geven. Wetenschappelijk onderzoek toonde aan dat dit zelfs beter werkt dan bonussen en/of promotie.

Fotograaf Mehmet Genç reist de hele wereld rond onder de naam Rotasiz Seyyah (nomade zonder route). Hij maakte her en der foto’s van vrouwen voor en nadat hij ze vertelt dat ze mooi zijn. De zon breekt door op deze 16e januari 2017. Op naar Happy Friday!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here