Madeleine Albright: Vrouwen nemen juist de zware taken op zich

0
293

Madeleine Albright is verantwoordelijk voor de quote die wij als Supervrouwen hoog in ons vaandel hebben: ‘There’s a special place in hell for women that don’ help other women’.

Deze voormalige Secretary of State Madeleine praat in onderstaan de TED talk vrijuit over politieke en diplomatieke zaken, duidelijk makend dat er dringend behoefte is aan vrouwen aan de top van de buitenland politiek. Laat dat nou net deze week ook nog maar eens duidelijk gworden zijn uit onderzoek.

Vrouwen zijn helemaal niet van de ‘soft issues’, aldus Albright. Zaken waar vrouwen mee dealen zijn juist de zwaardere, die op het gebied van leven en dood. A frank and funny Q&A with Pat Mitchell from the Paley Center.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here