Zakenvrouw van het Jaar zoekt meiden die willen ondernemen!

0
534

De Zakenvrouw van het Jaar, Elske Doets komt nog veel te weinig vrouwen tegen in het zakenleven en gaat daarom op zoek naar jong vrouwelijk talent. “Voor ’mijn generatie’ kan ik niet zoveel meer betekenen, maar voor de aankomende generatie kan dat ik wel”, vertelt ze vandaag in De Telegraaf. “Veelal geven jonge vrouwen onder druk van hun omgeving hun droom op. De Young Lady Business Academy is bedoeld om deze doelgroep te prikkelen en geen concessies te doen.”

Interesse?
Jonge meisjes en vrouwen tussen de 15 en 25 jaar, die de ambitie hebben om het zakenleven in te gaan, kunnen zich aanmelden door middel van een videoboodschap. Daaruit worden 30 kandidaten geselecteerd die deze zomervakantie 5 dagen lang onder supervisie van de Zakenvrouw van 2017 kennismaken met alle facetten van ondernemen. De beste mag in september met Elske Doets herself mee op zakenreis naar de Verenigde Staten.

Inschrijven kan via elskedoets.nl/ladybusinessacademy. Bij succes wordt de Young Lady Business Academy in het najaar geprolongeerd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here