Met Loes & Loes op de fiets

0
416

Wil je ook de fijne kneepjes van het wielrenvak leren? Of een sportieve workshop voor jouw team of bedrijf? Dan kun je Loes & Loes aan het shirtje trekken! Zij zijn samen verantwoordelijk voor heel wat nationale en internationale titels op de fiets. Ook was de ene Loes lid van het gouden team bij de wegkoers op de Olympische Spelen in London.

Na enkele jaren samen te hebben gekoerst bij Team Flexpoint (2007 t/m 2009), maakten Loes Gunnewijk en Loes Markerink samen de overstap naar Team ‘Nederland Bloeit’ in 2010 bij Marianne Vos. Ze behaalden opnieuw vele overwinningen! Daarna werd de ene Loes fysiotherapeut en verzorger bij de nationale selectie van de KNWU. De andere Loes zette haar topsportcarrière voort tot mei 2015 en is nu sportmanager.

Op 2 woensdagavonden (03 en 24 mei 2017) gaan Loes & Loes bijvoorbeeld in Zwolle samen met vrouwen de fiets op. Daar leer je onder andere in welke versnelling je het beste kunt fietsen, hoe je makkelijk schakelt, het beste in een groep fietst en hoe je een training opbouwt. Tijdens de training is er ruimte om specifieke vragen te stellen over voeding, kleding of alles wat je wilt weten over het vrouwen-wielrennen.

Weten of Loes & Loes ook bij jou in de buurt zijn binnenkort? Kijk dan op hun Facebookpagina!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here