Florence Meershoek presenteert Amsterdamse onderneemsters: Imke Grijpma

0
420

Imke Grijpma groeide op in Zuid Amerika, studeerde Spaans in Utrecht en startte daarna Servicio, een servicebureau voor Spaanstalige communicatie. Ze biedt onder meer tolkdiensten, begeleiding van zakenlieden en cursussen Spaans voor professionals, maar vertaalopdrachten vormen zo’n 90% van de omzet.

Het bedrijf is haar tweede natuur geworden: “Mensen vragen mij vaak of ik het niet saai vind, maar dat is absoluut niet het geval. Iedere tekst is weer anders en vraagt weer om research, om een andere stijl of terminologie.”

Ondernemers die ethisch ondernemen, hebben bij Imke een streepje voor. Ze krijgt er inspiratie van. “Voor mij is eerlijk zaken doen essentieel. Ik pas dit toe bij mijn klanten, maar ook in de omgang met de freelancers die ik inhuur.” Lees hier het hele artikel.

Florence Meershoek is freelance tekstschrijver en redacteur. Ze helpt ondernemers met het schrijven, herschrijven en redigeren van (web)teksten. Door kritisch te luisteren en door te vragen komt ze snel tot de kern. Met als doel: teksten schrijven die lekker lezen. Voor deamsterdameondernemer.nl interviewt Florence ondernemers over hun drijfveren, passie en redenen waarom ze elke dag weer aan de slag gaan. Aan de hand daarvan schrijft ze pakkende, positieve verhalen die de ondernemers kunnen gebruiken als branding of (start van een) blog, op hun site en social media.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here