Florence Meershoek presenteert Amsterdamse onderneemsters: BlinkFotografie

0
420

Bij het door hun opgerichte bedrijf Blinkfotografie houden Renate Buschman & Sandra Hartgerink zich sinds 1999 bezig met verschillende vakdisciplines: ze doen portretfotografie en websitefotografie, maken reportages en sfeerfoto’s. Het leuke aan hun werk is dat ze er elke dag met plezier naartoe gaan. Elke klus en elk contact is anders, ze werken steeds met andere mensen. Die variatie en afwisseling houdt het boeiend.

Ze werken vaak op locatie en komen op die manier op veel leuke plekken in Amsterdam en daarbuiten. Daarnaast werken ze heel fijn samen en waarschijnlijk merken klanten dat ook. “Het loopt gewoon lekker” aldus Renate.

Renate & Sandra geven ook al jaren cursussen voor mensen die hun camera beter willen leren gebruiken. Ze gaan nu nieuwe workshops aan bedrijven geven: ‘Fotograferen met je smartphone’, waarmee ze inspelen op de veranderende markt.

Het volledige artikel over Renate Buschman & Sandra Hartgerink lees je HIER.

Florence Meershoek is freelance tekstschrijver en redacteur. Ze helpt ondernemers met het schrijven, herschrijven en redigeren van (web)teksten. Door kritisch te luisteren en door te vragen komt ze snel tot de kern. Met als doel: teksten schrijven die lekker lezen. Voor deamsterdameondernemer.nl interviewt Florence ondernemers over hun drijfveren, passie en redenen waarom ze elke dag weer aan de slag gaan. Aan de hand daarvan schrijft ze pakkende, positieve verhalen die de ondernemers kunnen gebruiken als branding of (start van een) blog, op hun site en social media.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here