Florence Meershoek presenteert Amsterdamse onderneemsters: Laura v/d Kamp

0
439

Laura van de Kamp aarzelde geen moment toen er in februari 2010 in hartje Jordaan een nieuwe vestiging van Just Wellness opende. Ze solliciteerde en kon meteen aan de slag. In die tijd werkte ze er samen met 4 andere schoonheidsspecialisten, tegenwoordig is Laura er directeur en geeft ze leiding aan 23 werknemers, verspreid over 2 panden.

De salon ontpopte zich tot marktleider op het gebied van ontharen door middel van lichtflitsen. Mensen van alle leeftijden en alle culturen komen daarvoor naar de studio. Het mooie is dat al die klanten die daarop afkomen, als ze eenmaal zijn binnen toch even rondkijken wat de salon verder nog te bieden heeft aan behandelingen.

Laura werkt graag in Amsterdam, omdat het heel anders is dan het ‘dorp’ Alkmaar waar ze woont. De salons zijn er groter en professioneler. Ze wordt geïnspireerd door de Dermologica specialisten die ze zag in New York, toen ze daar op vakantie was. Zo normaal als het daar is om een manicure en pedicure te nemen is het hier nog niet, al ziet ze dat het ook in Nederland steeds gebruikelijker wordt om regelmatig naar de schoonheidssalon te gaan.

Het hele artikel lees je HIER.

Florence Meershoek is freelance tekstschrijver en redacteur. Ze helpt ondernemers met het schrijven, herschrijven en redigeren van (web)teksten. Door kritisch te luisteren en door te vragen komt ze snel tot de kern. Met als doel: teksten schrijven die lekker lezen. Voor deamsterdameondernemer.nl interviewt Florence ondernemers over hun drijfveren, passie en redenen waarom ze elke dag weer aan de slag gaan. Aan de hand daarvan schrijft ze pakkende, positieve verhalen die de ondernemers kunnen gebruiken als branding of (start van een) blog, op hun site en social media.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here