Florence Meershoek presenteert Amsterdamse onderneemsters: Kuno Breen

0
508

Beautycoach Kuno Breen is in Amsterdams geboren en getogen. Op de Nieuwendijk om precies te zijn, waar haar ouders een juwelierszaak hadden. Van jongs af aan wilde ze niets liever dan mensen helpen hun huid te verbeteren en ze deed dan ook op jonge leeftijd al een opleiding tot schoonheidsspecialiste. Meteen daarna kon ze aan de slag bij haar stageplek om ervaring op te doen voor een eigen zaak, later.

Ze werkte 16 jaar in grote en kleine salons, in volksbuurten en chique buurten. Het leukst vond ze het werken in de Kinkerstraat, met een clientèle van hardwerkende vrouwen die het zichzelf gunnen; haar huidige werkplek op het KNSM-eiland is ook zo’n buurt.

Kuno gebruikt de nieuwste technieken, ze volgt regelmatig opleidingen om op de hoogte te blijven van die laatste ontwikkelingen. Ze haalt haar inspiratie uit die trainingen en past die kennis meteen toe in de praktijk. Ze koos haar eigen pad, daardoor heeft ze de klantenkring die bij haar past; ze krijgt energie van haar klanten en hun verhalen. Kuno gebruikt ook hoogwaardige cosmetica om het beste resultaat te behalen: “Als mensen hun gezicht laten spuiten of liften denk ik vaak: wat jammer, er zijn nog zoveel andere dingen die je kan doen voor een stralende huid; dat gun ik iedereen.”

Lees het gehele artikel HIER

Florence Meershoek is freelance tekstschrijver en redacteur. Ze helpt ondernemers met het schrijven, herschrijven en redigeren van (web)teksten. Door kritisch te luisteren en door te vragen komt ze snel tot de kern. Met als doel: teksten schrijven die lekker lezen. Voor deamsterdameondernemer.nl interviewt Florence ondernemers over hun drijfveren, passie en redenen waarom ze elke dag weer aan de slag gaan. Aan de hand daarvan schrijft ze pakkende, positieve verhalen die de ondernemers kunnen gebruiken als branding of (start van een) blog, op hun site en social media.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here