Superactie: win het boek ‘Instant Sabbatical’

3
225

Een ontdek-, denk- en doe-boek
Coach jezelf naar meer inzicht, geluk en effectiviteit. Het boek claimt op de achterkant een reisgids en coach tegelijk te zijn en helpt je aan de slag te gaan met vragen die er echt toe doen. Het helpt je rust te nemen en te bedenken hoe je verder kunt groeien. De vormgeving van het boek en de titel maakten mij al mijn nieuwsgierig.

Waar gaat het over?
Het begint met de noodzaak eerst met jezelf aan de slag te gaan. In ieder hoofdstuk staan diverse oefeningen waar je uit kunt kiezen. Doel van het eerste deel is kijken naar je eigen ontwikkeling en wordt het helder waarmee jij aan de slag wilt. Je weet dan ook waar je energie van krijgt en waar je behoeftes liggen. En wat je tijdens deze sabbatical wilt doen.

In deel 2 (het grootste deel) ga je echt aan de slag. Je formuleert, je vraag en doet oefeningen, die verdeeld zijn in: willen, kunnen en doen. Aan het eind van dit deel weet je wat je kunt, wilt en hoe je daar wilt komen. En ook heel handig: handvaten om je eigen voortgang bij te houden.

Voor wie?
Het boek is heel handig voor mensen, daar ben ik er ook eentje van, die graag zelf aan de slag gaan. Dat wil niet zeggen dat je verder zonder leraren en coaches kan, maar het geeft wel een opzet voor mensen die van aanpakken houden. Vooral het uitgebreide assortiment oefeningen is enthousiasmerend en praktisch. Als je vooral veel wilt lezen, kom je er bekaaid af maar tenslotte werd er aan het begin al gezegd dat het vooral gericht is op meteen aan de slag gaan.

De auteur
Elise Verberg coacht en motiveert professionals en leidinggevenden om te werken aan hun eigen ontwikkeling.

Winnen
Wij geven de hele week boeken weg en daar is dit boek er een van. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een antwoord geven op de vraag hieronder en misschien ben jij de gelukkige winnaar!

Als jij op sabbatical zou kunnen: waar zou je dan het liefste heen gaan?

3 REACTIES

  1. Lijkt me heerlijk, mits genoeg financiële ruimte. Ik zou kiezen voor een verblijf in Thailand, met luxe wellnessfaciliteiten zodat ik echt als herboren terug zou kunnen keren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here