Supervrouwen Boekenweek-actie: win het nieuwste boek van Tineke Rensen

6
196

Er zijn stimulerings programma’s voor vrouwen in de politiek, voor corporate bedrijven en er is niks voor onderneemsters. Tineke Rensen besloot om deze handschoen op te pakken en schreef het internationale boek ‘Maximum Business Growth for Women – 8 Secrets from a National Champion to Accelerate Your Business’. Het werd in november jongstleden gelanceerd in Groot Brittannië.

Blueprint
Als basis gebruikt zij de onderzoeksresultaten. Deze heeft zij in 8 thema’s verdeeld. Deze thema’s zijn terug te vinden in The Blueprint for a Succesful Business Makeover een business model, ontworpen door Rensen zelf, wat tevens de basis vormt voor het boek.

Meer focussen
“Als vrouwen meer focus aanbrengen, systemen opzetten, meer financieel inzicht krijgen, planmatiger te werk gaan en dat doen vanuit hun eigen vrouwelijke ondernemerschap, dan accelereren hun bedrijven snel en kunnen vrouwen meer impact maken in de wereld. aldus Rensen. “Bijna 70% van het inkomen van een vrouw investeert zij weer terug in haar eigen omgeving”.

Over de auteur:
Tineke Rensen is een allround sparringpartner voor persoonlijke en zakelijke groei van ondernemers. Zij is zelf al ruim 25 jaar ondernemer en op haar 25e met een typemachine en wonend in een caravan, haar eerste bedrijf gestart. Inmiddels zijn dat er meerdere. Haar meest succesvolle, internationale bedrijf, verkocht ze in 2011. Sindsdien richt ze zich op de groei van bedrijven t/m 25 man personeel. De grootste asset van ieder bedrijf is de ondernemer zelf. Hoewel deze daar zelf in veel gevallen anders over zal denken. Voor deze ondernemers is zij sparringpartner, coach en leraar. Door de ruime ervaring van Tineke Rensen als ondernemer en haar grote kennis van de nieuwe online economie, halen haar klanten snel resultaat. Ook voor Supervrouwen doet zij regelmatige peptalkw voor vrouwelijke ondernemers.

Dit boek winnen?
Supervrouwen maakte een speciaal Boeken Magazine daarin staan alle 27 boeken die je kunt winnen. Deze actie duurt tot en met dinsdag 3 april. Klik hier om naar het magazine te gaan.

Het enige wat je moet doen om DIT boek te winnen is een antwoord geven op onderstaande vraag! Winnaars krijgen in de week van 10 april bericht.


Wat is volgens jou de specifieke kracht van een vrouwelijke ondernemer?

6 REACTIES

 1. Ik denk dat vrouwen over het algemeen gevoeliger zijn, zachter en kunnen zich meer inleven in anderen. Ik denk ook dat ze beter kunnen samenwerken en de kracht zien in anderen.

 2. De specifieke kracht van een vrouwelijke ondernemer zit hem erin, dat zij vanuit expertise handelt terwijl ze haar intuïtie als raadgever gebruikt.
  Ik zit op werkgebied in een transitiefase, de rol binnen mijn eigen onderneming moet anders vorm krijgen en ik verwacht dat dit boek me daarbij kan helpen.

  • Hallo Supervrouw,
   Jij hebt gewonnen!
   We sturen je een e-mail waarin staat hoe je het boek kunt ontvangen.
   Veel lees plezier!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here