Supervrouwen Boekenweek-actie: win ‘Je stem als krachtbron’

10
245

De eerste kennismaking gaat anno 2017 meestal digitaal. Ook wat betreft zaken doen en solliciteren. Dan volgt op een gegeven moment de fysieke kennismaking. Onderzoek hebben aangetoond dat we ons binnen een split second een beeld vormen van een nieuw iemand in ons hoofd. Niet alleen houding en uiterlijk bepalen dat, maar ook je stem, een belangrijk signaal qua betrouwbaarheid en sympathie.

Instrumentaal
Je stem is daarmee een belangrijk instrument. Supervrouwen Academy trainer Debby Mureau schreef het boek ‘Je stem als krachtbron’. Daarin gaat deze stem-experte uitgebreid in op over hoe je jouw stem zo professioneel, aantrekkelijk én gezond mogelijk kan gebruiken. Je stem is tevens bepalend voor hoe betrouwbaar of sympathiek je overkomt. Door je stem te trainen, kun je je overtuigingskracht vergroten. Over hoe de stem werkt en voor je werkt, gaat het eerste deel.

Charisma
Het tweede deel beantwoordt specifieke vragen: welk tempo is het best, hoe krijg je een warme klank, hoe voorkom je eentonigheid, hoe kom je charismatisch over? Tussendoor interviews met bekende stemmen zoals die van Gerard Ekdom en Dirk Zeelenberg, heel to the point: alleen over hun stem. Met teksten om mee te oefenen. Een leuk praktisch, goed geschreven boek voor iedereen die zijn stem wil verbeteren. Met lijst van literatuur en websites. Ook via de registratiecode is meer informatie te ontdekken. Met QR-codes naar filmpjes en voorbeelden.

Over de auteur
Debby Mureau is eigenaresse van Ad-Voice Stemcoaching. Ze werkt meer dan 25 jaar als stem-presentatie-communicatiecoach en paramedicus binnen de mediawereld en het bedrijfsleven. Zij heeft het zich eigen gemaakt om zowel analytisch als holistisch te kijken naar de mens achter de communicatie. Zij traint de stemmen van businessprofessionals, politici, mediaprofessionals en performers achter én op het podium.

Dit boek winnen?
Supervrouwen maakte een speciaal Boeken Magazine daarin staan alle 27 boeken die je kunt winnen. Deze actie duurt tot en met dinsdag 3 april. Klik hier om naar het magazine te gaan.

Het enige wat je moet doen om DIT boek te winnen is een antwoord geven op onderstaande vraag! Winnaars krijgen in de week van 10 april bericht.


Wie vind jij de mooiste stem van Nederland hebben en wat doet die met jou?

10 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here