Florence Meershoek presenteert Amsterdamse onderneemsters: Rouella Maria

0
266

De Curaçaose Rouella Maria deed een opleiding Bouwkunde in haar moederland. In 2000 kwam ze naar naar Nederland om architectuur te studeren, maar deze plannen strandden om diverse redenen in het laatste jaar. Ze zwaaide wel af aan de Academie voor Media & Design in Eindhoven.

Harde lessen
Daarna ging ze werken bij een communicatiebureau. Ze vond het werk leuk, maar werkte veel te hard, met een burn-out als gevolg. Een harde les, maar ze weet nu wel precies waar haar grenzen liggen. Via een UWV-traject kon ze haar onderneming starten en nu werkt Rouella al 9 jaar als freelance grafisch vormgever voor een zeer gevarieerde klantenkring.

Liefde voor architectuur
De liefde voor bouwkunde en architectuur raakte ze echter nooit kwijt. Naast het maken van mooie websites en haar freelance werk als vormgever liefst wil ze uiteindelijk gebouwen verkopen die ze zelf heeft ontworpen. Vastgoed dus. Er zijn tegenwoordig zoveel mogelijkheden, waarom zou ze het niet doen? “Je moet een manier vinden om eruit te springen. Dingen die je probeer af te dwingen of waar je niet klaar voor bent, kunnen mislopen. Maar als het klopt, dan komt het vanzelf.” Wil je werken met iemand die buiten kaders kan meedenken en met goede oplossingen komt? Wees vrij contact met haar op te nemen.

Het complete artikel over Rouella Maria lees je HIER.

Florence Meershoek is freelance tekstschrijver en redacteur. Ze helpt ondernemers met het schrijven, herschrijven en redigeren van (web)teksten. Door kritisch te luisteren en door te vragen komt ze snel tot de kern. Met als doel: teksten schrijven die lekker lezen. Voor deamsterdameondernemer.nl interviewt Florence ondernemers over hun drijfveren, passie en redenen waarom ze elke dag weer aan de slag gaan. Aan de hand daarvan schrijft ze pakkende, positieve verhalen die de ondernemers kunnen gebruiken als branding of (start van een) blog, op hun site en social media.

BewarenBewaren

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here