Britt van Smeerdijk is ZZP’er van het Jaar!

0
262

Britt van Smeerdijk is met haar bedrijf Booming Productions uitgeroepen tot Freelancer of the Year 2018, ofwel beste zzp’er van Nederland. Britt houdt zich als één van de eersten in Nederland bezig met YouTube Channel Management en produceert daarvoor ook zelf haar vlogs. “Het is mijn missie om bedrijven te laten inzien dat ze zelf een eigen zender met eigen geproduceerde videocontent kunnen zijn, en dat ze hier geen grote televisiezender voor nodig hebben.”

1 beeld zegt meer dan 1000 woorden
Uit ruim 10.000 deelnemers werd Britt gekozen voor de FOTY Award. “Een beeld zegt meer dan duizend woorden, en deze winnares snapt dat als geen ander. Video is niet de toekomst, maar is nu. Zij pakt haar kans op ondernemersgebied en weet haar mogelijkheden te verzilveren. Met veel plezier waren we unaniem in onze keuze”, aldus juryvoorzitter Marcel Molenaar, directeur Benelux bij LinkedIn.

Dag van de ZZP’er
Britt van Smeerdijk nam zaterdag op de Dag van de ZZP’er de prijs in ontvangst, ten overstaan van 2000 andere freelancers en zzp’ers. De 26-jarige Britt van Smeerdijk uit Amsterdam creëert en produceert met haar bedrijf Booming Productions online videocontent voor toonaangevende merken als NOC*NSF, Beachmasters, Heineken en Makro.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here