Florence Meershoek presenteert Amsterdamse onderneemsters: moeder & dochter starten eigen uitzendbureau

0
252

Ingrid van der Oord had jarenlange ervaring in de uitzendbranche toen ze in oktober 2010 als zelfstandige aan de slag ging. Kort daarna werd er bij haar borstkanker geconstateerd, maar ze zette door. Met haar dochter Britt startte ze uitzendbureau Bring at Work, thuis op zolder. In juni 2012 verhuisden ze naar een kantoorpand en toen in 2014 de arbeidsmarkt weer aantrok, ging het steeds beter. Inmiddels hebben moeder en dochter 7 mensen in dienst.

Ownerships
Die werknemers hebben ook ‘ownership’: ze hebben echt iets te zeggen en mogen zelf beslissingen nemen. “Dat vinden ze prettig en daar groeien ze ook van” aldus Britt. Er is ook veel ruimte voor lol op kantoor, volgens de vrouwen een essentieel onderdeel van werk. Ze horen vaak van bezoekers hoe gezellig het is op het kantoor en dat is ook precies de bedoeling.

Ook buiten de stad
Bring at Work bemiddelt voor bedrijven in Groot-Amsterdam. Ze werven, zenden uit of detacheren, doen interim recruitment en geven daarnaast ook HR-advies. “Ons hart zit in dit bedrijf, we werken met passie. We houden van niet lullen maar poetsen en zijn recht door zee” aldus Ingrid. En ambities genoeg: een vestiging aan de andere kant van de stad en ook in Utrecht en Rotterdam aan de bak.

Het hele artikel over het bedrijf van Ingrid van der Oord & Britt Kreeft lees je hier.


Florence Meershoek is freelance tekstschrijver en redacteur. Ze helpt ondernemers met het schrijven, herschrijven en redigeren van (web)teksten. Door kritisch te luisteren en door te vragen komt ze snel tot de kern. Met als doel: teksten schrijven die lekker lezen. Voor deamsterdameondernemer.nl interviewt Florence ondernemers over hun drijfveren, passie en redenen waarom ze elke dag weer aan de slag gaan. Aan de hand daarvan schrijft ze pakkende, positieve verhalen die de ondernemers kunnen gebruiken als branding of (start van een) blog, op hun site en social media.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here