De Next Women List: zie hier de succesvolste zakenvrouwen van Nederland

0
313

Knowledge, capital & connections, daar gaat het om TheNextWomen. Gisteren bracht de gelijknamige organisatie de lijst van de 100 meest succesvolste en ambitieuze zakenvrouwen van Nederland bij elkaar tijdens het TheNextWomen100 Diner. Deze 100 vrouwen maken samen een omzet maken van tussen de 2 en 50 miljoen euro per jaar.

Investeren
TheNextWomen verbindt al 9 jaar vrouwelijke entrepreneurs, corporate professionals, startups en investeerders met elkaar om kennis en kapitaal te delen. Het Diner is the place to be om te netwerken met de top van zakelijk Nederland, deel te nemen aan business speeddates en het moment om het succes van vrouwelijk ondernemerschap te vieren. Slechts 6% van de Nederlandse ondernemers zet meer dan €1 miljoen om. De vrouwen uit TheNextWomen behoren tot deze uitzonderlijke groep.

Criteria om tot ‘de 100’ toe te treden:
* Bedrijf heeft minstens 5 werknemers in vaste dienst
* Bedrijf bestaat langer dan 3 jaar
* Minstens 5% van de aandelen
* Omzet in 2017 meer dan €2 miljoen

Platinum & Diamant
Dit jaar werd de GOLD categorie in gesplitst. Er is nu een een rang van 10-25 miljoen euro omzet per jaar en de PLATINUM categorie met een rang van 25-50 miljoen euro omzet per jaar. Daarnaast is er de nieuwe DIAMANT categorie met een rang van €50 miljoen euro omzet en meer.

Bekijk hier via ‘we transfer’ de lijst met de complete TheNextWomen 100

Gisteren luidde TheNextWomen dan ook de gong op de beurs om het vrouwelijk ondernemerschap te vieren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here