Het is bekend: dit zijn de kandidaten van Wie is de Mol? 2019!

0
698
Het is bedend: dit zijn de kandidaten van Wie is de Mol? 2019!
https://www.instagram.com/p/Bp7R1bFhK3-/

Speculaties

Wie is de Mol?-fans zijn al weken, maanden bezig met het ontrafelen van de details over het nieuwe seizoen van Wie is de Mol?. Dit begint meestal na de zomer, wanneer de opnames van het programma erop zitten. Social media analisten en experts worden ingezet om uit te zoeken welke bekende Nederlanders een paar weken minder actief zijn geweest tijdens de opnameperiode. Maandenlang wordt er gespeculeerd tot er dan eindelijk een bevestiging komt van AVROTROS, en dat was gisteren!

De kandidaten

De omroep heeft laten weten welke bekende Nederlanders de kandidaten van het nieuwe seizoen zijn: presentatrice Evelien de Bruijn, acteur Rick Paul van Mullingen, journalist en programmamaker Sinan Can, presentatrice Merel Westrik, zanger Nielson, meesterpatissier Robèrt van Beckhoven, actrice Sarah Chronis, presentator Jamie Trenité, presentatrice Evi Hanssen en visagiste en YouTuber Nikkie de Jager. Een leuke en gevarieerde groep, als je het mij vraagt. Als echte mol-fan ga ik alvast beginnen met alles te weten komen over deze kandidaten, zodat ik goed voorbereid het nieuwe seizoen in kan gaan!

De locatie

Ook heeft de omroep bevestigd dat Wie is de Mol? zich dit jaar afspeelt in Colombia. Hier waren al sinds juni speculaties over, nadat misdaadverslaggever John van den Heuvel bekend maakte dat hij de cast en crew van Wie is de Mol? had gespot toen hij in Colombia was. De locatie is bekend gemaakt via mysterieuze aanwijzingen. Zo verscheen dit bericht op de officiële Instagram pagina van het programma: 3.15.13.21.14.1 DERTIEN. Als je deze cijfers omzet naar letters, krijg je: Comuna 13. Dit is een wijk in Colombia.

Nu de locatie en de kandidaten van het nieuwe seizoen bekend zijn, kan het speuren al langzaamaan gaan beginnen. Het is nog even wachten voordat de afleveringen beginnen. Wie is de Mol? is vanaf 5 januari 2019 te zien op NPO 1 om 20:30.

Kun jij ook niet wachten totdat het weer begint? Laat weten in de reacties wat je van de locatie en de kandidaten vindt.

Bron: https://www.ad.nl/show/dit-zijn-de-kandidaten-van-gloednieuwe-wie-is-de-mol~a69abfe5/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here