WINACTIE: Bioscoopkaartjes voor Widows (2018) [gesloten]

2
217
winactie widows

Kaartjes winnen

Van de Oscar®winnende regisseur Steve McQueen (‘12 Years a Slave’) en co-schrijver en bestsellerauteur Gillian Flynn (‘Gone Girl’), komt een zinderende, moderne thriller over misdaad, passie en corruptie. Deze film, waarin vier stoere vrouwen de hoofdrol spelen, komt vanaf 22 november 2018 in de Nederlandse bioscopen. Wil jij kaartjes winnen om naar deze film te gaan? Lees dan snel verder, want we geven 2x 2 kaartjes weg!

Het verhaal

WIDOWS is het verhaal over vier vrouwen die niets met elkaar gemeen hebben behalve een schuld die is achtergelaten door de criminele activiteiten van hun overleden echtgenoten. In het hedendaagse Chicago, in een tijd van onrust, ontstaan spanningen wanneer Veronica (Oscar®winnares Viola Davis), Alice (Elizabeth Debicki), Linda (Michelle Rodriguez) en Belle (Cynthia Erivo) hun lot in eigen handen nemen en samenzweren om een toekomst te smeden op hun eigen voorwaarden. Liam Neeson, Colin Farrell, Robert Duvall, Daniel Kaluuya en Brian Tyree Henry maken tevens deel uit van de cast van WIDOWS.

Onze ervaring

Emoties en explosies

Afgelopen maandag ging ik met Rosalie naar Warner Bros om deze film te bekijken! Als ik Widows in een paar woorden zou moeten omschrijven, zou ik zeggen: een sterk en indrukwekkend verhaal met een rauw randje. De film opent met vier vrouwen die weduwen worden, nadat hun mannen overlijden tijdens een mislukte roofoverval. Je wordt meteen emotioneel geraakt, omdat de emoties die deze vrouwen voelen van het scherm afspatten. Het zijn alle vier bijzonder goede actrices, waarvan ik alle emoties meteen geloofde. Ook zit er meteen actie in de film, want aan explosies is er geen tekort.

Thriller voor de liefhebber

De film speelt zich af in Chicago. Niet de beste plek om als vrouw achterna te worden gezeten voor een schuld van $2 miljoen, waar je niets mee te maken hebt. In de film zie je hoe de vier weduwen voor zichzelf opkomen en doen wat ze moeten doen om de schuld terug te betalen aan Jamal Manning (de man die het geld eist). Dit is onze ervaring, dus ik vind dat ik eerlijk moet zijn: wij vonden dit deel van de film best heftig. Mensen werden zonder pardon gemarteld of vermoord en dat was geen prettig beeld. Deze film is een thriller, dus voor de liefhebber is het zeker een grote aanrader! Ik wil er dus alleen wel bij zeggen dat het misschien niet zo je ding is, als je een gevoelig watje bent (zoals ik).

Goed acteerwerk

Het beste aan deze film vond ik hoe alles in beeld werd gebracht. Er zaten een aantal prachtige close ups tussen, waardoor het bijna voelde alsof je erbij was. Ook vind ik het heel gaaf dat deze film vier sterke vrouwen in de hoofdrol heeft. Vooral als je bedenkt dat deze actrices tot nu toe meestal bijrollen spelen. Vooral Viola Davis vond ik heel geloofwaardig en sterk in deze film.

Hoe kun je winnen?

Wij mogen 2x 2 kaartjes voor deze film weggeven!
Geef hieronder in de reacties voor 28 november antwoord op de volgende vraag:

Wat is jouw favoriete thriller film?

Als je gewonnen hebt, sturen wij je een mail en krijg je de kaartjes.

Widows Day 28_71.dng

Bron: www.20thcenturyfox.nl

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here