Leukste Sint en Piet bloopers

0
214
leukste sint en piet bloopers

Het is vandaag 5 december en daarom staat dit artikel in het teken van het Sinterklaasfeest. Nee, we gaan het niet hebben over de pietendiscussie, daar hebben we nu wel genoeg van gehad. Vandaag vieren we feest!

Sinterklaas en de pieten reizen elk jaar weer met de boot van Spanje naar Nederland om ons te verblijden met leuke cadeautjes, snoepgoed en gezelligheid. Toch is het leven van Sinterklaas niet altijd al te makkelijk. Hij moet alle namen van de kinderen onthouden, overal cadeautjes brengen, en ondertussen ook nog op zijn paard blijven zitten en zorgen dat zijn kleren netjes op de plaats blijven.

Dat is niet elk jaar helemaal vlekkeloos verlopen. Dus terwijl je nog snel een hapje neemt van je chocoladeletter, kijken we naar de grappigste bloopers van Sint en Piet!

Heb jij wel eens een grappige Sinterklaas blooper meegemaakt? Deel het in de reacties!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here