Het beste vrienden boek voor grote(re) mensen

0
328
het beste vrienden boek voor grote(re) mensen

Vriendenboekje

Wie herinnert zich nog de vriendenboekjes van vroeger? Op de basisschool hadden de meeste meisjes een vriendenboekje waar hun liefste vriendinnetjes in mochten schrijven. Het was altijd maar weer hopen dat je hem terug kreeg, want het werd nog wel eens per ongeluk vergeten. Na een tijdje had je een boekje vol met al je vrienden er in. Een hele leuke herinnering! Waarom doen we dat eigenlijk alleen als we klein zijn? De vriendschappen die je later in je leven hebt, zijn minstens zo waardevol, dus waarom niet een vriendenboekje voor grote(re) mensen maken?

Vrienden boek voor grote(re) mensen

Daar dacht Elise de Rijck, de schrijfster/maakster van dit vriendenboekje blijkbaar hetzelfde over. Zij maakte namelijk Het beste vrienden boek voor grote(re) mensen. Dit boekje gebruikt het concept van een ouderwets vriendenboekje, maar dan met vragen die leuk zijn voor volwassenen en met hele leuke illustraties! De vragen staan in ‘doodle’ stijl kriskras over de pagina’s, wat je uitlokt om je creatief uit te leven.

 

 

 

 

 

 

Zoals je op de foto’s ziet, staan er allerlei grappige vragen tussen, zoals:

  • Dit heb ik het laatst gegoogled
  • Deze kleur heeft mijn tandenborstel
  • Ik geef het meeste geld uit aan
  • Mijn bucketlist
  • Dit wist je nog niet over mij

Mijn ervaring

Ik heb er al een paar vriendinnen in laten schrijven en het is heel leuk om terug te lezen! Later kunnen we er waarschijnlijk nóg harder lachen dan nu. Het enige nadeel is dat het 5 pagina’s per vriend zijn, dus dat is nog best wel een klusje om in te vullen. Ook staat er bij elke vriend een #vriendenboekdaagtuit. Daarbij kan diegene een soort challenge kiezen om uit te voeren. Van mij hoeft dat niet zo nodig, maar misschien vindt iemand anders dit juist leuk.

Cadeautip!

Ik was zelf heel blij toen ik dit leuke en originele cadeautje uitpakte op sinterklaasavond. Ik denk dat veel vrouwen hier wel blij van worden, dus onthoud het als cadeautip!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here