Margriet van der Linden springt al op 1 april (geen grap) in het gat dat Matthijs van Nieuwkerk heet

0
320

Het gaat goed met Nederlandse vrouwen aan de hoofden van talkshow-tafels. Er is het succes van Eva Jinek, maar ook Margriet van der Linden wist in de herfst van 2018 velen te bekoren met haar praatprogramma ‘M’. En vanaf volgende week maandag is ze daarmee opnieuw in de ether.

Het gat van Matthijs
Dat heeft de KRO-NCRV vandaag bekendgemaakt. De dagelijkse talkshow vervangt, net als vorig jaar, De Wereld Draait Door op NPO 1. Matthijs van Nieuwkerk is vanaf september weer terug met DWDD.

Vrouwen
Net als in het eerste seizoen bespreekt Margriet (steevast in kek broekpak gestoken) het nieuws en ontvangt ze gasten uit de actualiteit, politiek, sport, amusement en cultuur. In de tweede reeks komen M’s Boekenclub, het M-Panel en de rubriek Zeg ’t M ook weer terug. Daarnaast zijn er veel ontknopingen in de sport tijdens het programma, waar volop aandacht aan wordt besteed. Ook de verrichtingen van de Oranjevrouwen tijdens het WK vrouwenvoetbal in Frankrijk worden op de voet gevolgd.

Start the show!
Margriet kijkt uit naar het tweede kwartaal, dat opnieuw geproduceerd wordt door Human Factor TV. “Net als vorig seizoen ontvang ik weer uiteenlopende gasten uit het nieuws, uit de politiek en nog veel meer. Natuurlijk hebben we ook nieuwe dingen bedacht, maar die houd ik voorlopig nog even voor me. Nou oké, eentje dan: ik heb allemaal nieuwe pakken. Start the show.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here