Voor haar nieuwste clip kroop zangeres Anouk in de huiden van iconische vrouwen

0
360

‘Sommigen waren de eerste die werden erkend voor hun expertise, anderen hadden de moed om op te komen voor zichzelf en namen de eerste stap om zich hard te maken voor gendergelijkheid. Sommigen zijn vandaag de dag leiders en activisten. Eén ding hebben ze in ieder geval allemaal gemeen: ze vechten voor waar ze in geloven. Daarom zijn ze een groot voorbeeld voor de maatschappij van nu en een grote inspiratie voor alle jongere vrouwen over de hele wereld.’

Aldus Anouk over haar vandaag gelanceerde clip bij haar nieuwe single ‘It’s a new day’. Een behoorlijk stukje Herstory. De popzangeres kroop namelijk in de huiden van:

Marina Abramović, Jacinda Ardern, Tarana Janeen, Emma González, Wangari Maathai, Meghan Markle, Michelle Obama, Alexandria Ocasio-Cortez, Serena Williams, Oprah Winfrey, Malala Yousafzai, Jeanne d’Arc, Coco Chanel, Marie Curie, Princess Diana, Amalia Earheart, Audrey Hepburn, Frida Kahlo, de Mona Lisa, Koningin Nefertiti, Florence Nightengale, Naomi Parker (Rosie the Riveter), Rosa Parks, Sally Ride, Wilma Rudolph, Margaret Thatcher, Moeder Theresa, Hillary Clinton en Sojourner Truth.

Spot ze allemaal! Ik word in elk geval blij van de muziek én van al die geweldige vrouwen…..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here