Eenzaamheid kent geen leeftijd……

0
217

Lieve Supervrouw,

Wat ontzettend fijn dat mij de mogelijkheid is gegeven om een bericht te schrijven voor jou. Een blog over het onderwerp eenzaamheid, want dat is waar het boek ‘Ophelie’ over gaat. Een boek met het woord ‘eenzaamheid’ op de kaft was nou niet waar ik direct blij van werd. En daarom heeft het een liefdevolle naam gekregen: Ophelie. Deze naam hangt samen met mijn innerlijke liefdevolle kant waar ik mee kan creëren wat de wereld van mij nodig heeft: liefde, vertrouwen en energie.

Waarom heb ik in hemelsnaam een boek over eenzaamheid geschreven? Ja, lieve supervrouw, dat kwam afgelopen september naar boven. Ik stond er letterlijk mee op. Vanaf dat moment staat mijn leven in het teken van een missie: namelijk eenzaamheid doorbreken en vooral voorkómen.

Eenzaamheid doorbreken is een hels karwei en daar wil ik mensen graag voor behoeden en dat kan. Het kan dus allebei: voorkomen en doorbreken. Nu hoop ik niet dat je zelf eenzaam bent en de klus wilt klaren. Of juist wel, want je gaat met het oplossen van je eenzaamheid hele mooie ontdekkingen doen. Wat ik zeker wél hoop is dat je eenzaamheid wilt voorkomen, voor jezelf en voor mensen in jouw omgeving, zoals je kinderen en je ouders. ‘Ophelie’ is er dus niet alleen voor jou, maar ook voor mensen die dichtbij jou staan.

Ik heb het geschreven voor iedereen die inzicht wil in eenzaamheid en dan speciaal voor mensen tussen 16 en 40 jaar. Als deze mensen niet eenzaam zijn, zullen ze dat weer aan hun kinderen overdragen en wow wat zal het dan snel gaan! Wat zal de wereld dan sneller nóg mooier worden en gaan stralen.

Weet je wat het is, als je het jezelf gunt om niet eenzaam te worden, dan gun je dat een ander ook. En zo helpen we met elkaar om eenzaamheid de wereld uit te krijgen. Voor mijzelf betekent het een leven in vrijheid, dat is zoals ik nu leef. Ik ben heel benieuwd wat voor jou een leven in vrijheid is: kun je het voor jezelf omschrijven?

Sta je open voor een tip die niet moeilijk is en die je meteen toe kunt passen?
Schrijf dit op een plek waar je het regelmatig ziet: Ik breng de aandacht naar mijn lichaam.

NL Supervrouwen wil inspireren, informeren en verbinden. Als ik zie wat er door hen aan jou als supervrouw wordt geschreven en voor jullie wordt ontwikkeld, dan zijn ze daar heel goed in. Mijn missie ‘eenzaamheid voorkomen en doorbreken’ raakt aan inspireren, informeren en verbinden. Fijn dat we allemaal op onze eigen unieke wijze onderdeel uitmaken van een mooie samenleving.

Het zou fijn zijn als jij mijn missie een warm hart toedraagt. Laat Ophelie als een engeltje op je schouder zijn, zodat je stil kunt staan en ontdekt hoe je kunt helpen minder eenzaamheid te creëren.

Wil je Ophelie ontmoeten? Ga dan naar ophelie.nl.
Liefs Miranda en een knuffel van Ophelie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here