Kom naar de theatershow van Lisa Staal en maak kans op een gratis ‘Liefdesbijbel’ van haar hand

0
298

Lisa Staal is inspirator, spreker, trainer, coach en auteur van ‘De Liefdes Bijbel’ en de erotische roman ‘In bed met’, gebaseerd op haar chique callgirl verleden. Als ‘Dokter Love’, schakelt radio Fun-X haar regelmatig in als expert op het gebied van liefde, relaties en seks. Sinds 2014 helpt ze als directeur van de stichting ‘Become the best version of yourself‘, kwetsbare meisjes en jonge vrouwen op weg naar een gelukkiger leven.

Geen grijze muis
Ze leidde een turbulent en avontuurlijk leven. Lisa danste de sterren van de hemel op het podium, als journalist schreef ze o.a voor HP de Tijd, met In bed met Lisa (lokale TV Amsterdam) werd ze ‘wereldberoemd’, als kroegbaas leerde ze biertjes tappen en als auteur schroomde ze niet om haar doldwaze avonturen met BN-ers en Quote 500 klanten te delen.

Iedereen wil liefde en geluk
In haar eerste theatershow sleurt ze je mee naar haar pittige verleden, zoekend naar liefde en geluk. Lisa confronteert, raakt en inspireert! Ze heeft de ballen om zichzelf te zijn, leeft zonder masker. En waar anderen de benen nemen, blijft zij staan. Ze heet niet voor niets Staal.

Callgirl
De prostitutie is nog steeds een taboe, maar het blijft ook een wereld die nieuwsgierig maakt. Daarom deelt zij in deze one woman show ook haar hilarische avonturen met haar (steenrijke) klanten.

Alleen voor vrouwen
De theatershow ‘Van Shit naar Heppienezz’ is op zondag 15 september 2019 te zien in Huizen van 15.00 tot 18.00 uur. Exacte lokatie: De Krachtcentrale. Ladies only! Mannen mogen iets leuks doen met de kinderen. De kaarten kosten inclusief 2 wijntjes & hapjes €24,50. Kom met een groepje vriendinnen en maak er een inspirerend uitje van! En als je nu je kaartje(s) bestelt, maak je bovendien kans op 1 van de 3 ‘Liefdes Bijbels’, die Lisa Staal speciaal weggeeft aan Supervrouwen. Zij zelf zal je schrijven wanneer je tot de gelukkigen behoort.

Tickets zijn te bestellen via lisastaal@live.nl of per appje naar 06 22 42 49 79

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here