Een telefoonhoesje is anno nu geen luxe product meer

0
327

Er zullen er onder jullie niet veel zijn die terug verlangen naar de eerste generatie gsm-telefoons. Of er wellicht nog te jong voor waren. Iedereen had in de jaren ’90 een Nokia of iets wat daarop leek. Later ook wel ‘koelkast’ genoemd. Louter en alleen om te bellen en te sms’en, al hoewel nog niet velen daar handig in waren. Er kleefde echter wel 1 groot voordeel aan die koelkastmobieltjes: ze waren oersterk en je hoefde niet in paniek te raken als het ding eens van de trap viel of in de toiletpop plopte. We zijn er qua mobiliteit enorm op vooruit gegaan en hebben overal en altijd internet in onze handen. Gevolg: veel ‘smartphonenekken’ (fijn voor de fysiotherapeuten onder ons), maar onze alleskunnende mobtels zijn wel veel duurder geworden en kwetsbaarder bovendien. Geukkig biedt een hoesje bescherming en nog tal van andere voordelen…………..

Barst maar
De topmodellen in de markt zetten de standaard op dit gebied en dat is vaak in de vorm van een glazen voor- en achterkant. Dat geeft een prachtig scherm met een strak beeld, maar is tegelijkertijd kwetsbaar. Waarschijnlijk hebben jullie allemaal weleens een defect scherm gehad: krassen en/of barsten. Dat kost geld. Geld dat je beter had kunnen besteden aan een goede en onderscheidende bescherming.

Duurzaam
Het is niet alleen de uitstraling van telefoonhoesjes die zienderogen toeneemt. Ook op het gebied van kwaliteit zijn de afgelopen jaren grote stappen gemaakt en hoesjes en cases zijn duurzamer dan ooit. Hierdoor voelen ze prettig aan in het dagelijks gebruik en gaan ze lange tijd mee; vaak zelfs langer dan de periode die jouw smartphone met je mee gaat.

Comfort
Meer dan alleen een beschermingsfunctie bieden hoesjes tegenwoordig ook andere mogelijkheden. Zo zijn er bijvoorbeeld stand cases die speciaal ontworpen zijn om horizontaal voor je geplaatst te worden. Hierdoor kun je comfortabel een film kijken. Ook zijn er steeds meer boek- en fliphoesjes met ingebouwde vakken. Deze zijn handig om briefgeld en pasjes in te vervoeren. Denk bijvoorbeeld aan het meenemen van een creditcard of OV-kaart. Ook sluiten telefoonhoesjes tegenwoordig aan op accessoires. Zo bevatten ze vaak uitsparingen voor headphonejacks en aansluitingen voor de oplader.

Personality
Als trotse eigenaar van een prijzige Apple iPhone, wil je deze natuurlijk wel graag goed houden. Met deze mooie iPhone 6 hoesjes bied je je telefoon niet alleen bescherming, maar geef je hem tevens een stuk persoonlijkheid mee. Tussen al die andere covers zit er minimaal eentje tussen die bij jou aansluit. Zo’n telefoonhoes zorgt ervoor dat je smartphone er zo lang mogelijk mooi uit blijft zien, zonder beschadigingen of krassen op het scherm.

Hacks
Hou jij liever een oogje op je scherm en wil je je toestel zo dun mogelijk houden? Dan is een backcover of een siliconen-hoesje ideaal. Ze zijn stijlvol, bieden extra grip, geven je telefoon een uniek uiterlijk en zijn ook nog eens lekker slank. Daarnaast blijft je smartphone volledig functioneel dankzij de handige uitsparingen.

Eigen
Heb je je thema reeds in gedachten voor je iPhone 6 cover of een iPhone 6s hoesje? Gemarmerd, avocado’s, strak zwart-wit of beestachtig wild? Niets van dat alles? Om het nog persoonlijker te maken kun je ook je eigen telefoonhoesje ontwerpen, hoe stoer is dat?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here