6e editie van The Next Women Summit: wees erbij!

De nieuwe generatie carrièregerichte vrouwen maakt geen geheim meer van ambitie, ze noemen zichzelf ook geen carrièrevrouw meer maar liever girlboss of ladyboss. Het formuleren van heldere doelen is het belangrijkste, maar de weg naar de top gaat niet altijd in een rechte lijn omhoog. Soms is het zelfs eenzaam en daarom is er TheNextWomen, de ‘international business accelerator’.

Zij verbindt al 8 jaar vrouwelijke enterpreneurs, corporate professionals, startups en investeerders met elkaar om kennis, netwerk en kapitaal met elkaar te delen.

Volgende maand vindt de 6e editie van haar Summit plaats, dé plek om nieuwe business inzichten te vergaren, deel te nemen aan masterclasses en de perfecte Angel Investor te ontmoeten. In voorgaande jaren gaven o.a. Koninging Maxima, Neelie Kroes en Annemarie Jorritsma al één van de vele inspirerende talks.

Tickets voor The Next Women Ambition Edition op 12 juni 2017 zijn hier te bestellen. Het evenement vindt de geheel dag plaats in B. Amsterdam.

Supervrouwen zal net als vorig jaar van de partij zijn en we hopen jou dan ook te ontmoeten bij onze knalroze microfoon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *