Brigitte Macron doet oplage-record van ELLE versplinteren

De veelbesproken echtgenote van de Franse president Macron (want zij is ruim 20 jaar ouder dan hij en dat is nog steeds gek, terwijl dit andersom minder het geval is) heeft het verkooprecord van de Franse editie van magazine ELLE doen versplinteren.

2 weken geleden kwam de editie met het interview met Brigitte Macron uit en er gingen maar liefst 530.000 exemplaren de deur uit. Dat zegt Journal du Dimanche, dat tot dezelfde uitgeversgroep behoort (Lagardère) als ELLE. Het is meer dan 10 jaar geleden dat dat verkoopcijfer nog gehaald werd, en verwacht wordt dat het nog zal oplopen.

Brigitte Macron sprak in het interview openlijk over hoe ze destijds merkte dat ze verliefd was geworden op een van haar student Emmanuel Macron en over hoe tijdens de presidentiële campagne veel inkt vloeide over hun leeftijdsverschil. Verder spreekt ze ook haar bewondering uit voor Chanel-ontwerper Karl Lagerfeld en Nicolas Ghesquière, hoofdontwerper bij Louis Vuitton. Op de cover prijkt ze uiteraard in Franse couture.


Avec Brigitte Macron en couverture, le magazine… door morandini

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *