Elske Doets is De Zakenvrouw Van 2017

De Zakenvrouw van 2017 heet Elske Doets, directeur-eigenaar van Jan Doets America Tours. De jury onder voorzitterschap van senator Annemarie Jorritsma kende in Noordwijk vanavond een van de meest prestigieuze prijzen van Nederland toe: de Prix Veuve Clicquot.

Onder het toeziend oog van honderden aanwezigen uit het bedrijfsleven, de politiek en de diplomatie reikte minister Jeanine Hennis-Plasschaert van Defensie de zakenvrouw uit Heerhugowaard de onderscheiding uit.

Elske Doets nam in 2001 de leiding van het bedrijf over van haar vader Jan Doets. Ze transformeerde het naar een gespecialiseerde direct sell-organisatie voor vakantiereizen naar de USA en Canada. “Ik houd niet zo van gemiddelden en bedacht op mijn 23e dat ik professioneel ergens voor wilde gaan, waar ik scheppend bezig kan zijn, waar ik mijn passie kan volgen en waar ik vooral heel blij van word”, aldus Elske nadat zij tot Zakenvrouw van het Jaar was uitgeroepen. Ze is de opvolgster van topvrouw Vivienne van Eijkelenborg van babyartikelenbedrijf Difrax.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *