Supervrouwen event

Op donderdag 15 november is er al weer de 4e editie van het Supervrouwen event in Vue Alkmaar. Het evenement dat je als Zakenvrouw niet mag missen! Gericht op eigenaren en DGA’s van het MKB in Noord-Holland. Ik verwelkom jullie graag!

Thema van dit jaar: “Denk Groot(s)”
Een beetje eng maar echt nodig om te kunnen groeien: groot denken. Dus een aanbod waarin we je helpen met jouw zichtbaarheid, waarbij je kunt afkijken van ervaren onderneemsters en niet vergeet goed voor jezelf te zorgen. Na afloop van dit event vertrek je met een hoofd vol kennis, een hand vol visitekaartjes van nieuwe contacten en een goedgevulde goodiebag met mooie aanbiedingen op persoonlijk en zakelijk gebied om thuis nog even lekker na te kunnen genieten. Een mooie mengeling van zakelijk en een beetje fun.

Onze events zijn voor ondernemers en corporate management. Op dit event zijn er plenaire spreeksters voor inspiratie, verschillende workshops ter informatie (persoonlijke en professionele ontwikkeling) en een Networking Dinner om met onze hulp te verbinden. Natuurlijk niet toevallig dat dat precies de elementen zijn om te kunnen groeien met jouw carrière en/of bedrijf.

Thema ‘Denk Groot(s)’ programma in 2018

13.00 ontvangst met drankje van Mevrouw Cha en netwerkmoment
14.00 plenaire sessie met topspreekster Olcay en Dolshe Gulsen
15.00 kleine pauze
16.00 1e workshop (keuze uit: Jouw PR, Hoe dan?, Slaap jezelf slim en Inspiratie uit de sport)
17.00 2e workshop (keuze uit: Jouw PR, Hoe dan?, Slaap jezelf slim en Inspiratie uit de sport)
18.15 voorgerecht en netwerkmoment, dan tafelwissel
19.00 hoofdgerecht en netwerkmoment, dan tafelwissel
19.45 dessert en netwerkmoment
20.30 afsluiting en uitdelen goodiebags

Onze hoofdsprekers: Olcay en Dolshe Gulsen

Olcay Gulsen was al een girlboss voordat de term bestond. Op eigen kracht zette zij het internationale modemerk Supertrash op dat werd gedragen door sterren als Kim Kardashian en Victoria Beckham. Natuurlijk ging dat met vallen en opstaan. Inmiddels is zij presentator bij RTL.

In maart kwam haar boek “SuperOlcay” uit waarin Olcay Gulsen haar lessen, ervaringen, successen, fouten en tips deelt. Empowerment voor jonge, ambitieuze vrouwen. “Who run the world? Precies.”

In SuperOlcay (gelijknamig aan haar Instagramaccount) vertelt ze vol zelfspot eerlijk over haar bijzondere carrière. Hoe ze van Waalwijks meisje uit een problematisch gastarbeidersgezin met humor, charme, maar vooral door een ijzersterke drive en doorzettingsvermogen haar dromen najoeg. Hooggehakt, soms stuntelend, maar altijd vastberaden.

Dolshe Gulsen werkt al 13 jaar samen met haar zus en heeft 6 jaar in New York gewoond waar zij o.a. het merk Supertrash onder de aandacht heeft gebracht. Sinds april is ze lifestyle deskundige bij Shownieuws en brengt zij het Amerikaanse shownieuws.

Hoe dan?

Monique Ravenstijn is een ervaren ondernemer die werkt in een door mannen gedomineerd domein; zij heeft twee Jumbo supermarkten. Ze neemt je mee in haar verhaal en vertelt hoe je je voordeel kan doen als vrouw in deze dynamische, snelle wereld.
Ze heeft haar eigen reis opgetekend in het boek “Hoe dan?” dat ze samen met Drs. Lies Wouters-Soomers geschreven heeft.

Slaap jezelf slim

We zitten midden in een ‘slaaptekort crisis’ schrijft Arianna Huffington in haar boek ‘De Slaaprevolutie’, oprichter en hoofdredacteur van The Huffington Post. En dat heeft grote gevolgen.

Mary Jane Roy gaat met jou aan de slag! Zij bespreekt hoe slechte slaapgewoonten jouw gezondheid, besluitvorming, werk, relaties, geluk en zelfs je seksleven ondermijnen. Natuurlijk geeft ze ook praktische tips en aanbevelingen zodat je optimaal van de ongelooflijke kracht van slaap kunt profiteren.

Inspiratie uit de sport

jiske Griffioen is een meervoudig Paralympische en Wereld kampioene en heeft dus al heel wat medailles op haar naam staan. Ze is inspirerend, enthousiasmerend en geeft nieuwe betekenis aan het woord doorzettingsvermogen.

Na dit verhaal is Groots denken helemaal niet moeilijk meer.

Jouw PR

Het is tijd om jezelf zichtbaar te maken vindt Jennifer Delano. Om te zorgen dat het Googelen van jezelf en jouw bedrijf eindelijk leuk wordt. Zorgen dat daar zichtbaar bent wanneer die je potentiële klant naar jou op zoek gaat. En het liefst natuurlijk: dat er de juiste dingen te vinden zijn. In deze workshop organiseren we de juiste promotie aanpak voor jou, om blijvend in de aandacht te blijven. Met de focus op public relations. Jawel, de media in zonder een euro advertentiebudget te hoeven investeren.

EXPOSURE ALS SPONSOR?

Wil je het Supervrouwen Event sponsoren of op andere manieren deelnemen/participeren? Neem dan contact op met Wendy Broersen en mail naar info@nlsupervrouwen.nl o.v.v. Supervrouwen Event.