Supervrouwen event

Op donderdag 15 november is er al weer de 4e editie van het Supervrouwen event in Vue Alkmaar. Het evenement dat je als Zakenvrouw niet mag missen! Gericht op eigenaren en DGA’s van het MKB in Noord-Holland.

Onze events zijn voor ondernemers en corporate management. Op dit event zijn er plenaire spreeksters voor inspiratie, de hele dag workshops ter informatie (persoonlijke en professionele ontwikkeling) en een winterse picknick om te netwerken met onze hulp om te verbinden. Natuurlijk niet toevallig dat dat precies de elementen zijn om te kunnen groeien met jouw carrière en/of bedrijf.

Doel van dit event

Een evenement waarbij de bezoekster vertrekt met een hoofd vol kennis, een hand met nieuwe contacten en in de hand een goedgevulde goodiebag om thuis nog even lekker na te kunnen genieten. Een mooie mengeling van zakelijk en een beetje fun.

We willen de Zakenvrouwen met dit evenement nog makkelijker en beter kunnen laten ondernemen. Praktische en nuttige workshops, een goede, bekende plenaire spreekster, netwerkmomenten te over, lifestyle/fashion en een goodiebag met mooie aanbiedingen op persoonlijk en zakelijk gebied moeten dit kunnen bewerkstelligen.

Thema ‘Denk Groot(s)’ programma in 2018

13.00 ontvangst met drankje en netwerkmoment

14.00 plenaire sessie met topspreekster Olcay Gulsen

15.00 kleine pauze met drankje en hapje

16.00 workshop (keuze uit 4)

17.00 workshop (keuze uit 4)

18.15 voorgerecht en netwerkmoment, dan tafelwissel

19.00 hoofdgerecht en netwerkmoment, dan tafelwissel

19.45 dessert en netwerkmoment

20.30 afsluiting en uitdelen goodiebags

Exposure als sponsor?

Wil je het Supervrouwen Event sponsoren of op andere manieren deelnemen/participeren? Neem dan contact op met Wendy Broersen en mail naar info@nlsupervrouwen.nl o.v.v. Supervrouwen Event.