Op dit moment zijn we heel druk bezig met het plannen van een Supervrouwen Event; een groot landelijk event voor ondernemende vrouwen volgend jaar op 21 april in Sugar City, Halfweg (vlakbij Amsterdam).

Onze events zijn voor ondernemers en corporate management. Op dit event zijn er plenaire spreeksters voor inspiratie, de hele dag workshops ter informatie (persoonlijke en professionele ontwikkeling) en een winterse picknick om te netwerken met onze hulp om te verbinden. Natuurlijk niet toevallig dat dat precies de elementen zijn om te kunnen groeien met jouw carrière en/of bedrijf.

Daarnaast vinden wij dat het ook leuk mag zijn dus is er gelegenheid om auteurs te ontmoeten, te shoppen en om jezelf te verwennen.

Wil je graag op de hoogte blijven over dit Supervrouwen Event? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, dan weet jij het als eerste! En je krijgt iedere week de top nieuwtjes van onze blog.

 

Wil je het Supervrouwen Event sponsoren of op andere manieren deelnemen/participeren? Neem dan contact op met Wendy Broersen en mail naar info@nlsupervrouwen.nl o.v.v. Supervrouwen Event.

Onze plenaire spreeksters van vorige events zijn o.a.:

tineke-verburg-supervrouwenJacqueline-Zuidweg-supervrouwenstacey rookhuizen by dennis van doorn_klein_5MarliesDekkers-press-10-kleinAMvanGAAL1-klein

Een aantal van onze workshop sprekers op vorige events zijn o.a.:

zabeth-van-veen-supervrouwenMarianne-de-raad-supervrouwenWendy-Broersen-supervrouwenRoos-van-Velzen-supervrouwenmonic-buhrs-supervrouwenmirjam-suijdendorp-supervrouwenmarrit-mulder-supervrouwenMarianne-Van-De-Water-supervrouwenJany-Pons-supervrouwenLaura-kenter-supervrouwenmarianne-o-bewerkt-supervrouwenDebby-mureau-supervrouwen