Meld je aan: Nederlandse onderneemsters gevraagd voor ontmoeting met Indonesische collega’s

Op 2 juli aanstaande brengt een delegatie van 15 vrouwelijke ondernemers uit Indonesië een bezoek aan Gelderland. De onderneemsters komen o.a. uit de branches Textiel, Toerisme, Finance & Banking, Design en e-Commerce. Zij willen graag contact met collega-onderneemsters in Nederland om te praten over wederzijdse kansen voor handel en im- & export. Voor deze ronde tafel- sessie worden ondernemende vrouwen dan ook van harte uitgenodigd.

Ambassade
Deze handelsdelegatie staat onder leiding van de Molukse overheid met ondermeer de gouverneurs van Jakarta en de Molukken. Tevens zijn er tijdens geplande meeting vertegenwoordigers van de Indonesische ambassade in Den Haag aanwezig.

Agenda
Maandag 2 juli 2018 gaat het om een ochtendprogramma van 09.00 tot 12.30 met afsluitend een netwerklunch in het Provinciehuis, Markt 11, 6811 CG te Arnhem. Aanmelden kan bij de projectleider Belqis Askaryar via belqis.askaryar@oostnl.nl. 

Zegt het voort
Supervrouwen Nederland zal ook aanwezig zijn. Nederlandse onderneemsters worden tevens uitgenodigd om dit bericht binnen hun eigen netwerken te verspreiden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *