Netwerken Noord Holland | NL Supervrouwen

Bites & Business is een netwerk voor ondernemende leuke vrouwen, zowel zelfstandig als in loondienst. Bites & Business organiseert zakelijke netwerkdiners, zonder spreker of thema. Immers, ondernemende vrouwen hebben zelf genoeg gesprekstof! Bij Bites & Business kun je nieuwe mensen leren kennen, inspiratie opdoen, kennis delen en elkaar verder helpen middels de enveloppenmethode™. Bites & Business heeft vestigingen in 20 steden en regio’s in Nederland. Bites & Business is laagdrempelig, informeel, zakelijk en inspirerend! Je vindt ons in Alkmaar, Zaanstreek en Amsterdam.

www.bitesenbusiness.nl    Twitter: @bitesenbusiness

Fem2business

Fem2Business is een netwerkplatform voor vrouwelijke ondernemers gevestigd in de fusiegemeente Schagen, Hollands Kroon, Den Helder en Texel. Een goed netwerk is belangrijk. Belangrijk voor de groei van je bedrijf en de verhoging of het behoud van je omzet, want een goed netwerk kan je klanten en/of werk opleveren. Juist in deze moeilijke economische tijden is het belangrijk dat je elkaar als ondernemers kunt vinden en eventueel kunt samenwerken. Samen sta je sterk!

Het hoofddoel is netwerken. Maar ook elkaar inspireren en op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen op het gebied van ondernemerschap. Dit doen we middels onze website, de nieuwsbrief en de door Fem2Business georganiseerde bijeenkomsten, die vier keer per jaar plaatsvinden. Tijdens deze bijeenkomsten bieden wij de deelnemers zakelijke workshops, laten wij interessante sprekers aan het woord en organiseren we bedrijfsbezoeken.

www.fem2business.nl

NIVO Noord Holland

NIVO staat voor Netwerk en Informatie voor Vrouwelijke Ondernemers:

Netwerk: waar je als onderneemster inspiratie opdoet, informatie uitwisselt en contacten legt.

Informatie: NIVO organiseert activiteiten gericht op wat je als onderneemster in je bedrijf of bedrijfsvoering tegenkomt.

Vrouwelijke Ondernemers: de leden van NIVO zijn afkomstig uit allerlei branches; van autobedrijf tot tandartsenpraktijk, van psychotherapeut tot makelaardij. Vrouwen die zelfstandig of samen met een partner een onderneming runnen.

Kortom: een professioneel netwerk voor onderneemsters die verder willen. Wij organiseren 8 keer per jaar activiteiten: netwerkavonden, bedrijfsbezoeken, cursussen, workshops en trainingen.

www.nivo-nh.nl

Vrouw in Bedrijf Alkmaar

Vrouw in Bedrijf Alkmaar wil het vrouwelijk ondernemerschap in de regio Alkmaar en omstreken promoten. Vrouw in Bedrijf Alkmaar en omstreken is een netwerk voor vrouwelijke ondernemers en managers.

Dit netwerk wordt door de leden vormgegeven om nieuwe kansen en uitdagingen te creëren op zowel zakelijk als persoonlijk vlak. Doel van het lidmaatschap is dat vrouwen elkaar en hun bedrijven leren kennen, zodat optimaal van elkaars kennis en ervaring gebruik wordt gemaakt. Vrouw in Bedrijf Alkmaar is een zakelijk én informeel netwerk.

www.vrouwinbedrijfalkmaar.nl

Moet je lezen

Gerelateerde blogs