Netwerken op het komende TheNextWomen 100-event

Op maandag 28 mei aanstaande komt de top van ondernemend vrouwelijk Nederland bij elkaar tijdens TheNextWomen 100. Dan wordt ook hun inmiddels bekende lijst van de 100 meest succesvolle vrouwen bekend. Om in aanmerking te komen voor een plaats op deze lijst dienen de ondernemers o.a. meer dan €2 miljoen omzet te draaien.

Vrouwen verbinden
Voorts verbindt TheNextWomen via haar netwerk al 9 jaar vrouwelijke ondernemers, professionals, start-ups en investeerders met elkaar. Daarom ligt dit jaar de nadruk op het belang van netwerken. Tijdens de bijeenkomst worden start-ups gematched aan investeerders op basis van branche, omzet en hun favoriete liedje, voor de mooiste nieuwe matches.

Vorkje en glaasje
Het diner is het uitgelezen moment om nieuwe zakelijke contacten op te doen, deel te nemen aan professionele speeddates en dé plek om met minstens 3 relevante visitekaartjes de deur uit te lopen. Tussen de gangen door worden inspirerende talks gehouden door onder andere Danie Bles (ByDanie), Alexandra Jankovich (SparkOptimus), Petra Grijzen (BNR) en Simone Kukenheim (loco-burgemeester Amsterdam).

Klik HIER voor het complete programma op 28 mei 2018 te Amsterdam en voor aanmelding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *