Netwerken regio Midden | NL Supervrouwen

Bites & Business is een netwerk voor ondernemende leuke vrouwen, zowel zelfstandig als in loondienst. Bites & Business organiseert zakelijke netwerkdiners, zonder spreker of thema. Immers, ondernemende vrouwen hebben zelf genoeg gesprekstof! Bij Bites & Business kun je nieuwe mensen leren kennen, inspiratie opdoen, kennis delen en elkaar verder helpen middels de enveloppenmethode™. Bites & Business heeft vestigingen in 20 steden en regio’s in Nederland. Bites & Business is laagdrempelig, informeel, zakelijk en inspirerend! Je vindt ons in ‘t Gooi, Almere, Amersfoort en Utrecht.

www.bitesenbusiness.nl    Twitter: @bitesenbusiness

Entre Femmes

Entre Femmes is een netwerk voor ambitieuze vrouwelijke ondernemers. Ben je ondernemer in de regio Utrecht dan is Entre Femmes het netwerk waar je je horizon verbreedt. Een plek om te groeien, je te laten inspireren en om anderen te inspireren. Ondernemend groeien, op zakelijk en persoonlijk vlak, dat is wat we met elkaar doen.

Elke maand organiseren we een event; een prikkelende lezing, een actieve workshop of een gezellige borrel om bij te praten. Bij Entre Femmes vind je nieuwe inspiratiebronnen en nieuwe collega’s. Kom een keer kennismaken! Het thema van 2013 is ‘Beat 2013’. De bijeenkomsten worden ingevuld in dit thema. Dit jaar hebben we nog 3 bijeenkomsten.

14 oktober ‘Spiegeltje, spiegeltje’

13 november ‘Game over’

13 december ‘Rock the beat’

www.entrefemmes.nl    Twitter: @entrefemmes

EVON

EVON staat voor Eemlands Vrouwen Ondernemers Netwerk en is opgericht in 1993. Met ongeveer 80 leden is EVON het grootste zakelijke vrouwennetwerk uit de regio Eemland. De vereniging heeft als doel vrouwelijk ondernemerschap te stimuleren en zichtbaar te maken. Het is een inspirerend, toegankelijk en zakelijk netwerk met een open en eerlijke communicatie en een hoge gunfactor. De leden van EVON komen 10x per jaar bijeen. 
EVON is aangesloten bij MKB Nederland, werkt met de KvK, verantwoordelijke wethouders en andere regionale ondernemersnetwerken aan actuele thema’s als economische ontwikkeling, financiering en werkgelegenheid.

www.evon.net
   Twitter: @EVON_NL

Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen

Het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen richt zich op vrouwelijke ondernemers en ondernemende vrouwen: vrouwelijke ondernemers die in Flevoland wonen en/of werken en vrouwelijke ondernemende managers bij Flevolandse bedrijven, organisaties of instellingen, die op strategisch of beleidsniveau werkzaam zijn.

Deze ondernemende vrouwen in Flevoland komen via het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen  met elkaar in contact zodat zij kennis en ervaring kunnen delen, persoonlijk kunnen groeien en samen fun kunnen hebben. Het lidmaatschap vraagt dus ook eigen inbreng: een belangrijk uitgangspunt is dat leden moeten “halen én brengen”: kennis en business halen, maar ook je eigen ervaringen inbrengen en delen. Daarnaast wil het netwerk ook bijdragen aan het zichtbaarder maken van vrouwen als ondernemer of als werknemer op (leidinggevende) posities waarin ondernemersvaardigheden inherent zijn.

www.flevolandsezakenvrouwen.nl
  Twitter: @netwerkFZ

SVE – Stimulerend ondernemerschap voor Vrouwelijke Entrepreneurs

Jij staat aan het roer van je eigen onderneming. Zelfstandig, professioneel en ondernemend. Je weet precies waar je naar toe wilt met je bedrijf en kijkt ook graag in andermans keukens. Dan weet je ook hoe prettig het is af en toe buiten je vakgebied te kijken en met andere ondernemers kennis uit te wisselen.

Op 2 december 1988 werd het formeel een stichting met het volgende doel: Vrouwen met een eigen bedrijf met een commerciële doelstelling te stimuleren, waardoor vrouwelijk ondernemerschap zichtbaar gemaakt wordt aan de samenleving en een positieve uitstraling bewerkstelligd wordt naar zowel betrokkenen als derden.

Wie kennismaakt met SVE ervaart zelf de plezierige informele sfeer, waarbij je je professionele vrouwelijke kant van het ondernemen mag laten zien. In een zakelijke omgeving plezierig met collega-ondernemers ervaringen uitwisselen, specifieke issues bespreken en misschien binnen ons netwerk interessante opdrachten ontdekken. Netwerken bij SVE is voor onze deelnemers en introducees inmiddels een belangrijk onderdeel van hun carrièreplanning. Efficient netwerken geeft een belangrijke stimulans aan je ondernemerschap.

Ben jij ook een vrouwelijke ondernemer en vormt je eigen onderneming het hoofdbestanddeel van je zakelijke activiteit en inkomen? Wij horen graag van je wat jouw specialisme is. Neem vrijblijvend contact met ons op en maak als introducé kennis tijdens één van onze bijeenkomsten.

www.sve.nl   Twitter: @sve_2013

Vrouwen en Zaken

“Een van de belangrijkste ingrediënten van succesvol ondernemerschap wordt nogal eens over het hoofd gezien: het bouwen, onderhouden en uitbreiden van een stevig netwerk. Niet alleen om opdrachten binnen te halen, maar ook om van derden te leren. Om even te kunnen sparren met iemand uit een ander beroepsveld die alles totaal anders ziet, of juist ervaringen uit te wisselen met een ondernemer die dezelfde uitdagingen tegenkomt als jij. Of je het nu netwerken noemt, coaching of collegiale intervisie: het geeft lucht, inspiratie en nieuwe inzichten. En vooral een berg energie!”

M.J.A. van der Hoeven Minister van Economische Zaken

Zo ondersteunt Vrouwen & Zaken professioneel ondernemerschap.

www.vrouwenenzaken.nl
  Twitter: @vrouwenenzaken

Moet je lezen

Gerelateerde blogs