SUPERACTIE: 2 x 2 gratis kaarten voor de film Miss Sloane

Briljant, zelfverzekerd en gewetenloos. Elizabeth Sloane is een van de machtigste en meest gewilde lobbyisten in Washington. Om winst te behalen voor haar cliënten is ze onvermoeibaar.

Miss Sloane heeft een reputatie op winst behalen voor haar cliënten en laat zich door niets of niemand tegenhouden. Als het hoofd van de machtige wapenlobby haar om hulp vraagt bij het tegenhouden van een controversieel wetsvoorstel, besluit ze zich echter tegen hem te keren. Ze sluit zich aan bij een klein kantoor waar ze op de toppen van haar kunnen de juridische en ethische grenzen tot het uiterste rekt om de wet er toch door te krijgen.

Ze wordt daarbij gedwongen om genadeloos te zijn en de carrières van haarzelf en anderen op het spel te zetten in een bikkelharde campagne tegen de almachtige wapenlobby.

‘Miss Sloane’ is een Frans-Amerikaanse politieke thriller uit 2016 die geregisseerd werd door John Madden. De titelrol is voor Jessica Chastain. Verder spelen Mark Strong, Michael Stuhlbarg, Gugu Mbatha-Raw en Sam Waterston ook mee. Vanaf 23 februari 2017 in de Nederlandse bioscopen.

Maak kans op een set van 2 vrijkaartjes door de volgende vraag van ons te beantwoorden in de reactieruimte onder dit bericht:

Over welke dingen zou jij graag onderhandelen?

Reacties (1)

  1. annedieke schreef:

    Over parkeerplekken in mijn 17e eeuwse straatje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *