Superactie: win het Cookart boek

Kom jij qua eetinspiratie vaak niet verder dan aardappelen, vlees en groenten? Ziet jouw gedekte tafel er vooral praktisch uit? Of worden je kinderen de standaard zandkoekjes bakken een beetje zat?

Cookart, de kunst van het eten, geeft kinderen en volwassenen een andere kijk op eten. Alles draait om smullen en schoonheid, kunst en koken, smaak en sfeer. Laat je door de creatieve tips en schitterende foto’s inspireren tot het maken van de prachtigste en gekste gerechten. Want rijst hoeft niet alleen maar wit te zijn en bloemen zijn niet alleen om naar te kijken. Leef je uit op paarse aardappelpuree, kanten koekjes, bananenfrietjes, chocoladeworst en andere heerlijke hartige snacks, tussendoortjes, kleurrijke zoetigheden en bijzondere hoofdgerechten. Het stylen van de tafel hoort er natuurlijk ook bij.

Wat Cookart laat zien is dat je zó veel meer kunt met eten. Leuk voor volwassenen en kinderen, natuurlijk helemaal leuk om er samen mee aan de slag te gaan!

Wil je weten wat wij van het boek vonden? Lees de recensie hier.

Wie zijn ze?
Jennifer Foster en Lianne Koster werken samen onder de naam Studio Cookart Hun passie voor lekker eten en gedrevenheid iets moois te willen creëren, is het begin geweest van Cookart, studio voor receptontwikkeling en foodstyling. Doordat ze beiden werkzaam zijn in de designsector benaderen zij eten vanuit een esthetische invalshoek. Wie wil er nou niet mooi eten!

Je kunt ze volgen op Facebook (daar delen ze in hun berichten hun experimenten en waardoor ze worden geïnspireerd) en Instagram. Nog meer lezen? Het Pindakaasboek is hun tweede boek en het derde boek is in de maak.

Hoe kun je winnen?
Wij geven iedere dag tot 20 april boeken weg.
Geef hieronder voor 20 april antwoord op de volgende vraag:

Wat is jouw lievelingseten?

Als je gewonnen hebt, sturen wij je een mail. En dan heb je het boek nog voor de meivakantie in huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *