Superactie: win het Cookart boek

Kom jij qua eetinspiratie vaak niet verder dan aardappelen, vlees en groenten? Ziet jouw gedekte tafel er vooral praktisch uit? Of worden je kinderen de standaard zandkoekjes bakken een beetje zat?

Cookart, de kunst van het eten, geeft kinderen en volwassenen een andere kijk op eten. Alles draait om smullen en schoonheid, kunst en koken, smaak en sfeer. Laat je door de creatieve tips en schitterende foto’s inspireren tot het maken van de prachtigste en gekste gerechten. Want rijst hoeft niet alleen maar wit te zijn en bloemen zijn niet alleen om naar te kijken. Leef je uit op paarse aardappelpuree, kanten koekjes, bananenfrietjes, chocoladeworst en andere heerlijke hartige snacks, tussendoortjes, kleurrijke zoetigheden en bijzondere hoofdgerechten. Het stylen van de tafel hoort er natuurlijk ook bij.

Wat Cookart laat zien is dat je zó veel meer kunt met eten. Leuk voor volwassenen en kinderen, natuurlijk helemaal leuk om er samen mee aan de slag te gaan!

Wil je weten wat wij van het boek vonden? Lees de recensie hier.

Wie zijn ze?
Jennifer Foster en Lianne Koster werken samen onder de naam Studio Cookart Hun passie voor lekker eten en gedrevenheid iets moois te willen creëren, is het begin geweest van Cookart, studio voor receptontwikkeling en foodstyling. Doordat ze beiden werkzaam zijn in de designsector benaderen zij eten vanuit een esthetische invalshoek. Wie wil er nou niet mooi eten!

Je kunt ze volgen op Facebook (daar delen ze in hun berichten hun experimenten en waardoor ze worden geïnspireerd) en Instagram. Nog meer lezen? Het Pindakaasboek is hun tweede boek en het derde boek is in de maak.

Hoe kun je winnen?
Wij geven iedere week boeken weg.
Geef hieronder voor 20 juni antwoord op de volgende vraag:

Wat is jouw lievelingseten?

Als je gewonnen hebt, sturen wij je een mail. En dan heb je het boek nog voor de zomervakantie in huis.

Reacties (13)

 1. Anna schreef:

  Mijn lievelingseten is rode kool met aardappelen en draadjesvlees

 2. Ine schreef:

  Mijn lievelingseten: maaltijdsalades

 3. Xaviera Jamie Jansen schreef:

  Mijn lievelingseten is een heerlijke Cesar Salade! Ik kan het iedere dag wel eten. Zo smakelijk en gezond!

 4. Jo's Daughter schreef:

  Ik ben gek op pannenkoeken en lasagna. Maar mijn lievelingseten is pompoensoep met appel. Heerlijk zoet en toch ook hartig 😀

 5. Ans Stier schreef:

  Alles uit de indiase keueken. Ik loot graag mee

 6. Esther Potters schreef:

  Italiaanse gerechten daar hou ik heel erg van zoals Spaghetti bolognese of macaroni. Maar ook pizza vind ik heerlijk, daar mag je me ’s nachts voor wakker maken!

 7. Charlotte schreef:

  Mijn moeders Noodles met een Sweet and Sour Saus. Veel groentes en ananas stukjes erin, echt heel lekker!

 8. Nelly schreef:

  Alle pasta’s vind ik heerlijk.

 9. Anita H. schreef:

  Ik heb geen lievelingseten. Er is wel zoveel wat ik hartstikke lekker vind; daar kan ik echt geen keuze in maken. Hangt ook nog af van stemming, omgeving, mate van honger…

 10. Marjanne schreef:

  Mijn lievelingseten is een pizzapannenkoek met veel verse groenten.

 11. Mijn lievelingseten heb ik voor het laatst op toen ik nog thuis woonde en dat waren zoete appels met verse bruine bonen echt overheerlijk. mijn vader werkte die tijd op een melkfabriek waar ze een grote warm ketel hadden waar hij de appeltjes droogde, mama haar verse bruine bonen ( dus niet uit blik of pot ) wellen en later koken en de appeltjes erbij. Het lekkerst was deze dikke “prut”zonder aardappels. ♥ Als ik er weer aan denk was dat echt het enigste waar ze me voor wakker zouden kunnen maken. Nu ben ik ook dol op pasta bami nasi spaghetti ed. vr gr Jenneke

 12. Regina Schut schreef:

  Gekookte aardappels, witte bonen in tomatensaus en een stukje kipfilet.

 13. Ine schreef:

  Risotto is mijn absoluut favoriete maaltijd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *