Superactie: win het Social media voor senioren boek

Sociale media zijn handig, nuttig en leuk. Je kunt facebooken met je kleinkinderen, skypen met je zus die in Australië woont, de foto’s van je fotoclub delen op Instagram, oud-collega’s terugvinden via LinkedIn… Wil jij dit ook maar heb je nog geen idee waar te beginnen? Zie je op tegen de tijd die het kost om dit allemaal te leren? Of ben je allang op Facebook of een ander netwerk actief, maar wil je meer weten over de andere mogelijkheden?

Handig en snel meteen aan de slag
Met dit boek heb je snel de verschillende social media onder de knie, of je nu wilt twitteren of toch liever eerst WhatsApp uitprobeert. Elk netwerk ziet er dan wel anders uit, maar de basis werkt hetzelfde. Vandaar dat dit boek niet is opgedeeld in aparte hoofdstukken over de verschillende social media, maar juist een integrale benadering volgt: als je ziet dat de structuren van deze sociale netwerken op elkaar lijken (aanmelden, profiel aanmaken, delen), kun je gemakkelijk zelf aan de slag, in je eigen tempo, met een netwerk naar keuze.

In deze herziene editie vind je meer afbeeldingen van mobiele apparaten, meer toegepaste uitleg en nóg meer WhatsApp. Na het lezen van deze handige gids heb je in een mum van tijd de eerste Facebookberichten met je familie uitgewisseld!

Over de schrijfster
Annet van Betuw ging in december 1995 online om informatie te vinden over de zeldzame chromosoomafwijking van haar oudste dochter. Die was er en ze vond ook andere ouders. Geen wonder dat ze internet omarmde. Vanzelf ging ze ook social media gebruiken. Sinds 2009 geeft ze trainingen en workshops social media. Daar ontmoet ze veel nieuwsgierige ouderen die anders met social media om gaan dan jongeren.

Je kunt Annet volgen op Twitter

Hoe kun je winnen?
Like op Facebook het bijbehorende bericht en geef daar antwoord op de volgende vraag:

Welke sociale media gebruik jij en waarom?

Reacties (2)

  1. Anna schreef:

    zijn de winnaars van de boeken al ergens bekend gemaakt,ik kan er niets over vinden

    • wendy schreef:

      Beste Anna, we hebben de winnaars bij de Facebook posts gezet. En via Facebook de winnaars in het ‘gefeliciteerd’ bericht gezet. Dank je wel voor je deelname!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *