Supervrouwen Boekenweek-actie: win ’77 werkvormen voor 11 interventies’

Het boek ‘Value-based project management’, gebaseerd op het gelijknamige promotieonderzoek van Nicoline Mulder kwam uit in 2013. Het werd dat gekozen tot boek van het jaar door de Orde van Organisatieadviseurs. Praktijkbeoefenaars gaven aan wel wat meer handvaten te kunnen gebruiken. En daar is nu de verzameling van 77 werkvormen voor de 11 met elkaar verweven interventies in zogenaamde chaordische (samentrekking van chaos en orde) projecten.

De praktijk
De projecten van vandaag de dag hangen samen met talloze ontwikkelingen en steeds meer disciplines. Complexiteit alom. Dat vraagt om een aanpak waardoor je kunt omgaan met chaos en onvoorspelbaarheid. Chaordisch Projectmanagement (waar chaos en orde tegelijkertijd bestaan) gebruikt de complexiteit om een project robuuster te maken, de organisatie flexibeler en de omgeving geliefd. Het is een aanpak vanuit een perspectief van creatie. Dat klinkt ingewikkelder dan het is. Kijk onderstaand filmpje waarin de auteur het uitlegt.

Over de auteur
Nicoline Mulder heeft ruim ervaring in het begeleiden, trainen en coachen van projectmanagers en -teams. Met een achtergrond in de technische Bedrijfskunde en Psychologie koppelt zij individuele drijfveren en gedragspatronen aan mechanismen en culturen van (project)organisaties. Haar voorkeur gaat uit naar het werken met mensen in een projectcontext, want: ‘in geen ander vakgebied is zo’n mooie combinatie te zien van dynamiek, drive en energie enerzijds en mooie resultaten, trotsheid en passie anderzijds.’

Dit boek winnen?
Supervrouwen maakte een speciaal Boeken Magazine daarin staan alle 27 boeken die je kunt winnen. Deze actie duurt tot en met dinsdag 3 april. Klik hier om naar het magazine te gaan.

Het enige wat je moet doen om DIT boek te winnen is een antwoord geven op onderstaande vraag! Winnaars krijgen in de week van 10 april bericht.


Wat vind jij een ideaal team om in te werken?

Reacties (3)

 1. Lise schreef:

  Een divers team!

 2. Angelique schreef:

  Een team waarin mensen doen wat ze zeggen en duidelijk zijn.

  • wendy schreef:

   Hallo Supervrouw,
   Jij hebt gewonnen!
   We sturen je een e-mail waarin staat hoe je het boek kunt ontvangen.
   Veel lees plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *