Supervrouwen Boekenweek-actie: win het boek van Pauline Timmer en lees waarom je dagelijks moet zoenen

Een Supervrouw is pas een Supervrouw als ze ook gelukkig is in haar relatie. Of als ze gelukkig is zonder relatie natuurlijk. Gedonder op het thuisfront beïnvloedt je leven nog meer dan gedonder op de werkvloer, zo blijkt uit diverse studies.

Waarom je elke dag minstens 6 seconden zou moeten zoenen
Bovenstaande is de kop van een artikel dat in tijdschrift Margriet verscheen naar aanleiding van het boek ’50 relatieboosters’ van Paulien Timmer. Een boek met, zoals de titel al aangeeft, handzame tips voor je relatie. In het interview legt Paulien Timmer uit dat die 6 seconden zoenen per dag veel voordelen oplevert: “Toen onderzoekers van de Amerikaanse Arizona State University getrouwde stellen instrueerden om elkaar minstens 2x per dag te zoenen, gaven die stellen na een tijdje aan dat ze minder stress voelden en een stuk tevredener waren over hun relatie. En dat was nog niet alles! Hun cholesterolniveau was meetbaar gedaald, ze maakten minder ruzie en begrepen elkaar beter. Alleen maar door te zoenen.”

Over het boek:
Een relatie goed en spannend houden is soms best lastig, als je alle 2 een fulltimebaan hebt, een sociaal leven wilt onderhouden, kinderen hebt en ook nog regelmatig wilt sporten of anderszins actief wilt zijn. Af en toe een weekendje weg levert een tijdje iets op, maar daarna val je algauw weer in dezelfde routine van vroeg op, laat thuis en weinig tijd voor elkaar.

Drukdrukdruk
Paulien Timmer laat zien hoe je, ondanks een druk schema, gelukkig en verbonden kunt zijn en blijven in je relatie. Dat zit hem niet in vakanties en lange romantische avonden samen, zoals vaak gedacht, maar in kleine dagelijkse dingen. Met behulp van verscheidene onderzoeken naar love hacks wordt duidelijk hoe je in 5 minuten per dag effectief en structureel kunt investeren in je relatie.

Over de auteur
Paulien Timmer (1988) is huwelijksexpert. Met haar boek ‘Lang + gelukkig’ (2016), over de geheimen van een lang en gelukkig huwelijk, kreeg ze veel media-aandacht. Nu dus de praktische variant: tips om je relatie te versterken.

Dit boek winnen?
Supervrouwen maakte een speciaal Boeken Magazine daarin staan alle 27 boeken die je kunt winnen. Deze actie duurt tot en met dinsdag 3 april. Klik hier om naar het magazine te gaan.

Het enige wat je moet doen om DIT boek te winnen is een antwoord geven op onderstaande vraag! Winnaars krijgen in de week van 10 april bericht.


Wat is voor jou de perfecte relatieboost?

Reacties (6)

 1. AnnaB schreef:

  Samen een weekend er tussenuit,zonder kinderen

 2. Betty schreef:

  tijd voor elkaar blijven houden, uit eten ,naar de bios.stedentripje etc

 3. Esther Potters schreef:

  Aandacht voor elkaar: vraag bijv. eens ‘Hoe was je dag vandaag?’

 4. Laura schreef:

  Een gesprek van hart tot hart. Dat is voor mij wat een relatie zo mooi maakt. 2 mensen die er voor elkaar zijn in mooie en minder mooie dagen. Die eerlijk en open zijn. Want waar openheid is, raakt het hart vervuld met liefde. <3

  • wendy schreef:

   Hallo Supervrouw,
   Jij hebt gewonnen!
   We sturen je een e-mail waarin staat hoe je het boek kunt ontvangen.
   Veel lees plezier!

 5. Lise schreef:

  Samen iets (kleins) bereiken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *