Supervrouwen Boekenweek-actie: win de thriller ‘Alle middelen toegestaan’

Zonder betrouwbare medestanders lukt de overval op een geldtransport nooit. Maar hoe vind je die zonder zelf ontdekt te worden? Haar zoon Benjamin is dood, haar huwelijk is op de klippen gelopen en ondanks een lucratief bijbaantje als topcrimineel heeft politie-inspecteur Leona Lindberg torenhoge schulden. Bovendien laat het verleden haar niet met rust. Niet alleen blijven de dromen over haar zoon haar achtervolgen, ze wordt ook achternagezeten door een schuldeiser.

Geld voor een nieuw leven
Om haar oude leven van zich af te schudden bedenkt ze een manier waarmee ze geld kan verdienen. Dit kan ze niet alleen, maar Leona weet de nodige handlangers te strikken om haar criminele plan tot uitvoer te brengen. Dat zou genoeg moeten opleveren om haar schuld af te lossen en opnieuw te kunnen beginnen. Zonder dat ze zeker weet of deze notoire misdadigers te vertrouwen zijn, geeft ze opdracht om tot actie over te gaan.

Op de grens van goed en kwaad
‘Alle middelen toegestaan’ is feitelijk een vervolg op het vorige boek van Jenny Rogneby, dat ‘De Teerling is geworpen’ heet. Het boek laat de grenzen tussen goed en kwaad doelbewust troebel. In die schemerzone zijn drijfveren belangrijker dan ethiek. Waarom doen mensen wat ze doen?

Over de auteur
Jenny Rogneby (1974) werd geboren in Ethiopië en groeide op in een klein dorp in het noorden van Zweden. Ze kreeg al vroeg piano- en dans-lessen en ontwikkelde zich tot popartieste, met als grootste optreden: het voorprogramma van Michael Jackson. In Zweden is zij nog altijd bekend als zangeres. Later studeerde Jenny af tot criminologe en werkte 7 jaar werkt bij de City Police Department in Stockholm. Ze kan dus al schrijvend veel uit haar werk putten. De Leona-serie, waar dit boek het 2e deel van is, is aan 8 landen verkocht. Ook liggen er reeds aanbiedingen op haar tafel van producenten die deze thriller graag willen verfilmen.

Dit boek winnen?
Supervrouwen maakte een speciaal Boeken Magazine daarin staan alle 27 boeken die je kunt winnen. Deze actie duurt tot en met dinsdag 3 april. Klik hier om naar het magazine te gaan.

Het enige wat je moet doen om DIT boek te winnen is een antwoord geven op onderstaande vraag! Winnaars krijgen in de week van 10 april bericht.


Waar ligt voor jou de grens tussen goed en kwaad als je een manier weet om snel aan veel geld te kunnen komen?

Reacties (3)

 1. AnnaB schreef:

  Het moet legaal zijn wat ik doe,anders kan ik mezelf niet meer recht in de ogen kijken

 2. Betty schreef:

  Ik hou van eerlijkheid dus ik zou nooit een foute grens overgaan om veel geld te verdienen

  • wendy schreef:

   Hallo Supervrouw,
   Jij hebt gewonnen!
   We sturen je een e-mail waarin staat hoe je het boek kunt ontvangen.
   Veel lees plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *