Supervrouwen Boekenweek-actie: win dit praktische boek over solliciteren!

Wat als je precies weet hoe je het effectiefste cv opstelt en als je inzicht hebt in wat de juiste woorden zijn om in je sollicitatiebrief te zetten? Dan moet solliciteren toch een stuk eenvoudiger zijn! In dit boek wordt duidelijk hoe kennis uit de neuromarketing kan worden ingezet bij het vinden van een nieuwe baan. Hierbij worden technieken en inzichten uit de neurowetenschap toegepast op het terrein van je eigen marketing. Op praktische wijze worden een aantal onderzoeken besproken, zodat je als lezer de bevindingen hieruit direct kan toepassen bij jouw sollicitaties.

Eyeopeners
Voor iedereen die op zoek moet of wil naar een nieuwe baan en die zoektocht zo succesvol mogelijk wil maken. Het is ook interessant voor degenen die hen daarbij helpen, zoals loopbaanbegeleiders. Voor mensen die aan de andere kant zitten, zoals recruiters en HR-medewerkers, zal het boek ook veel eyeopeners bevatten over hun eigen functioneren.

Over de auteur:
Fiona Kloosterman is personal branding strateeg en eigenaar van het bedrijf PintaPeople. Ze publiceerde eerder ‘Een baan vinden met social media in 90 minuten’ en ‘Het social media handboek voor coaches’. Ze geeft personal branding coaching en training, loopbaancoaching & outplacement en lezingen en workshops

Dit boek winnen?
Supervrouwen maakte een speciaal Boeken Magazine daarin staan alle 27 boeken die je kunt winnen. Deze actie duurt tot en met dinsdag 3 april. Klik hier om naar het magazine te gaan.

Het enige wat je moet doen om DIT boek te winnen is een antwoord geven op onderstaande vraag! Winnaars krijgen in de week van 10 april bericht.


Wat zou jij aan je ‘personal branding’ willen verbeteren?

Reacties (5)

 1. AnnaB schreef:

  Mezelf beter presenteren,minder verlegen zijn en niet twijfelen aan mijn kunnen

 2. Betty schreef:

  Dat ik beter uit mijn woorden kom en niet zo stik nerveus ben bij gesprekken en presentaties

 3. Anita H. schreef:

  Meer zelfverzekerd overkomen, dat zou wel heel belangrijk voor me zijn.

 4. Lise schreef:

  Minder bescheiden en twijfelachtig overkomen. Niet denken aan “wat anderen zullen denken van mij”.

  • wendy schreef:

   Hallo Supervrouw,
   Jij hebt gewonnen!
   We sturen je een e-mail waarin staat hoe je het boek kunt ontvangen.
   Veel lees plezier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *