Supervrouwen Boekenweek-actie: win ‘Je stem als krachtbron’

De eerste kennismaking gaat anno 2017 meestal digitaal. Ook wat betreft zaken doen en solliciteren. Dan volgt op een gegeven moment de fysieke kennismaking. Onderzoek hebben aangetoond dat we ons binnen een split second een beeld vormen van een nieuw iemand in ons hoofd. Niet alleen houding en uiterlijk bepalen dat, maar ook je stem, een belangrijk signaal qua betrouwbaarheid en sympathie.

Instrumentaal
Je stem is daarmee een belangrijk instrument. Supervrouwen Academy trainer Debby Mureau schreef het boek ‘Je stem als krachtbron’. Daarin gaat deze stem-experte uitgebreid in op over hoe je jouw stem zo professioneel, aantrekkelijk én gezond mogelijk kan gebruiken. Je stem is tevens bepalend voor hoe betrouwbaar of sympathiek je overkomt. Door je stem te trainen, kun je je overtuigingskracht vergroten. Over hoe de stem werkt en voor je werkt, gaat het eerste deel.

Charisma
Het tweede deel beantwoordt specifieke vragen: welk tempo is het best, hoe krijg je een warme klank, hoe voorkom je eentonigheid, hoe kom je charismatisch over? Tussendoor interviews met bekende stemmen zoals die van Gerard Ekdom en Dirk Zeelenberg, heel to the point: alleen over hun stem. Met teksten om mee te oefenen. Een leuk praktisch, goed geschreven boek voor iedereen die zijn stem wil verbeteren. Met lijst van literatuur en websites. Ook via de registratiecode is meer informatie te ontdekken. Met QR-codes naar filmpjes en voorbeelden.

Over de auteur
Debby Mureau is eigenaresse van Ad-Voice Stemcoaching. Ze werkt meer dan 25 jaar als stem-presentatie-communicatiecoach en paramedicus binnen de mediawereld en het bedrijfsleven. Zij heeft het zich eigen gemaakt om zowel analytisch als holistisch te kijken naar de mens achter de communicatie. Zij traint de stemmen van businessprofessionals, politici, mediaprofessionals en performers achter én op het podium.

Dit boek winnen?
Supervrouwen maakte een speciaal Boeken Magazine daarin staan alle 27 boeken die je kunt winnen. Deze actie duurt tot en met dinsdag 3 april. Klik hier om naar het magazine te gaan.

Het enige wat je moet doen om DIT boek te winnen is een antwoord geven op onderstaande vraag! Winnaars krijgen in de week van 10 april bericht.


Wie vind jij de mooiste stem van Nederland hebben en wat doet die met jou?

Reacties (10)

 1. Anita schreef:

  Ik vind de stem van Gerard Ekdom wel een goed voorbeeld. Heel herkenbaar. Maar vooral ook heel sexy.

 2. Esther Potters schreef:

  Gerard Ekdom heeft een geweldige stem, ik krijg er gewoon een warm gevoel van!

 3. Jane schreef:

  Misschien een beetje een gekke, maar ik vind de stem van Helga van Leur fijn. Beetje laag, maar toch ook fris en vrolijk.

 4. Regina Schut schreef:

  Frits Spits zoals deze man praat zo rustgevend en vol passie over muziek.

 5. Marleen kulk schreef:

  De stem van jan versteegh, die geeft me een vrolijk en opgewekt gevoel!

 6. AnnaB schreef:

  Martine Bijl,zachte mooie stem,aangenaam om naar te luisteren

 7. Judith schreef:

  Adriaan van Dis ,zachte stem licht melancholisch , ligt prettig in het gehoor.

 8. Cee Bee schreef:

  André van duin! Word ik vrolijk van maar ook blijf ik luisteren naar wat hij zegt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *