Zaterdag 1 april (geen grap): de Dag van de ZZP’er

Zaterdag is het zover: de Dag van de ZZP’er bij De Rijtuigenloods in Amersfoort, waar ook de Freelancer Of The Year (FOTY) Award wordt uitgereikt. Vorig jaar was dat Leoni Blokhuis van FlowSports (zie illustratie) en in 2015 Carlijn Bröring van Foodless.nl.

Annic van Wonderen is de dagvoorzitter. Zij wist haar modesite van ILoveFashion News uit te bouwen tot een groot succes met meer dan 2,4 miljoen bezoekers per maand en een flink aantal medewerkers. Toch besloot zij in 2015 weer zzp’er te worden, haar platform om te dopen tot AnnicVW.com en te starten met een eigen YouTube-kanaal. Zij zal de vele sprekers van die dag introduceren.

Kortom: hét zzp-event van het jaar waar je als (z)zp’er, freelancer of interim professional bij moet zijn. Een dag vol inspiratie en motivatie, vele mogelijkheden om te netwerken, een hapje en een drankje, seminars en als klap op de vuurpijl dus de bekendmaking van de beste zzp’ers van Nederland! Een mooie netwerkmarkt met partners en seminars die jou verder helpen als ondernemer, met dit jaar als thema ‘Jouw reis naar de toekomst’.

Nog tot en met vrijdag 31 maart kun je tickets bestellen. Hieronder een sfeerimpressie van vorig jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *