De leukste kinderkledingtrends volgens Kiddiez, Mevrouw Blog en Blogmeisjes!

Als ouder wil je natuurlijk dat je kind er altijd leuk en hip bijloopt. Maar wat zijn nu de laatste trends op het gebied van kinderkleding? We hebben voor jou de leukste kinderkledingtrends verzameld, geïnspireerd door Kiddiez, Mevrouw Blog en Blogmeisjes. Zo weet je zeker dat je kind er helemaal trendy bijloopt!

Trendy kleuren en prints

Elk seizoen zijn er weer nieuwe kleuren en prints die helemaal hip zijn. Dit jaar is dat niet anders! Laten we eens kijken naar de populairste kleuren en printjes van dit moment.

De populairste kleuren van dit seizoen

Dit seizoen zijn er een aantal kleuren die je veel terugziet in de kinderkleding. Zo zijn pastelkleuren zoals lichtroze, lichtblauw en mintgroen helemaal in. Daarnaast doen ook felle kleuren het goed, denk bijvoorbeeld aan knalroze, felblauw en oranje. En natuurlijk mag ook de kleur van het jaar niet ontbreken: Pantone’s kleur van het jaar is “Living Coral”, een mooie koraaltint die zeker niet mag ontbreken in de garderobe van je kind!

Leuke printjes die je niet mag missen

Naast trendy kleuren zijn er ook altijd een aantal printjes die je veel terugziet in de kinderkleding. Dit seizoen zijn dierenprints nog steeds helemaal hot. Verder zijn ook fruitprintjes, zoals aardbeien, kersen en citroenen, erg populair. En voor de meisjes zijn bloemenprints natuurlijk altijd een goede keuze. Mix en match deze leuke prints voor een speelse en vrolijke outfit!

Stijlvolle en comfortabele kledingstukken

Natuurlijk wil je dat je kind er niet alleen leuk uitziet, maar ook comfortabel kan spelen en bewegen. Daarom hebben we de must-haves op het gebied van stijlvolle én comfortabele kinderkleding voor je op een rijtje gezet.

De must-haves voor de garderobe van je kind

Er zijn een aantal kledingstukken die eigenlijk niet mogen ontbreken in de kast van je kind. Ten eerste zijn er natuurlijk de basics: denk aan fijne T-shirts, comfortabele truien en sweaters, en leggings of joggingbroeken voor de meisjes. Verder zijn jeans altijd een goede keuze, zowel voor jongens als meisjes. En natuurlijk mogen ook leuke jurkjes en rokjes niet ontbreken bij de meisjes. Bloggen, Kinderkleding en Blogmeisjes zijn het erover eens: met deze kledingstukken kan je kind er altijd stijlvol en comfortabel bijlopen!

Duurzame en verantwoorde kinderkleding

Tegenwoordig is er steeds meer aandacht voor duurzame en verantwoorde kinderkleding. Maar waarom zou je hiervoor kiezen en welke merken zijn een goede keuze?

Waarom kiezen voor duurzame merken?

Duurzame kinderkleding is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor de mensen die de kleding maken. Door te kiezen voor duurzame merken, weet je zeker dat de kleding op een eerlijke manier geproduceerd wordt en dat er geen schadelijke stoffen worden gebruikt. Bovendien is duurzame kleding vaak van betere kwaliteit en gaat het langer mee. Zo kan je kind langer genieten van zijn of haar mooie kleding en draag je ook nog eens bij aan een betere wereld!

Moet je lezen

Gerelateerde blogs