Interview Supervrouw aflevering 1: Mariëlle Sijgers – Supervrouwen

Ons eerste interview met een Supervrouw vanuit de prachtige buitenplaats Beeckesteijn is met Mariëlle Sijgers (Almelo, 1972). Ze noemt zichzelf ondernemer en ‘professional connector’.

Mariëlle is namelijk geboeid door het faciliteren van ontmoetingen en verbindingen tussen mensen. Samen met compagnon Ronald van den Hoff zette zij Meeting Plaza en Seats2Meet op, dat inspeelt op de groeiende behoefte in onze samenleving aan mobiliteit.

Daarmee brengen zij voornamelijk zelfstandige professionals in een dynamische omgeving om (samen) te werken, elkaar te ontmoeten en kennis te delen. Ze gelooft niet in concurrenten. Mariëlle heeft een visie op de nieuwe economie en het nieuwe werken die zich in flink tempo aan het ontwikkelen zijn. Daarbij is het belangrijk dat de juiste personen elkaar op het juiste moment treffen en dat kan natuurlijk bij Seats2meet.

In de video vertelt ze over de ontwikkelingen van het nieuwe werken (wat al niet meer zo nieuw is) over internationale ontwikkelingen en hoe ze haar bedrijf innovatief houdt.

En wil je nog meer lezen over flexibel werken, bijzondere ontmoetingen, de ontmoetingen die zij organiseren en verhalen van werknomaden? Neem dan eens een kijkje bij hun magazine.

Moet je lezen

Gerelateerde blogs