NL Supervrouwen Regio Limburg – NL Supervrouwen

NL Supervrouwen in Regio Limburg wordt gehouden op 19 november 2015 in Limburg op een nader te noemen locatie.

Marlies Dekkers is een onderneemster die met vallen en opstaan…..

Stacey Rookhuizen starte als ondernemer op haar 17e! Zij gaat vertellen over gedurfd ondernemerschap, haar eigen bedrijf in zilver sieraden en alle andere zaken die zij als ondernemer is tegen gekomen.

Als je onderneemster van het jaar bent geworden, dan heb je iets te vertellen! Jacqueline doet dat dan ook.

Je leert betere resultaten en meer doelen behalen door inzicht in jouw eigen financiële persoonlijkheid en die van anderen. Meteen in te zetten!

Een idee ontstaat vaak op het moment dat je het het minst verwacht. In de kroeg, onder de douche, tijdens het koken of op de fiets. Natuurlijk wil je niet dat een ander ermee vandoor gaat. Tijdens deze workshop wijd ik je in in de geheimen van het Intellectueel Eigendomsrecht. Welke rechten zijn er, moet ik ervoor betalen en wat levert het me op?

Je expertise overtuigend overbrengen is voorwaarde om daadwerkelijk invloed te hebben. Met peper en zout spreken, zonder angst overtuigend gebruik maken van je stem. Zonder dat je jezelf geweld aan hoeft te doen leer je middels subtiele aanpassingen in communicatie (verbaal en non-verbaal) groot effect sorteren.

Deze workshop geeft tips over het presenteren van ideeën met behulp van Prezi. De manier waarop je je verhaal presenteert, is minstens zo belangrijk als het idee zelf. Prezi is hét alternatief voor PowerPoint en ondersteunt je verhaal optimaal mits je het goed inzet…

Tools for success, werken tussen de mannen en goed communiceren zorgt dat je krijgt wat je wilt hebben.

Als ondernemer zijn er momenten waarop je pitch moet staan als een huis. In deze workshop krijg je handvatten om kort en krachtig te pitchen bij een potentiële klant of om een investering binnen te halen.

Tijdens deze workshop leer je de basis te leggen waarmee je kunt stoppen met verkopen en kunt beginnen met gekocht te worden.

De workshop geeft snel inzicht over wat je allemaal kan bereiken met effectieve communicatie.

In een uur tijd maak je kennis met de kracht van non-verbale communicatie.

In deze workshop/lezing krijg je tips en handvatten hoe je je voorbereid, start en volhoud.

Het was een gezellige Supervrouwen dag, leuke mensen ontmoet en nog het een en ander opgestoken. Daar zijn dit soort dagen voor!

Mariska Helling,

Leuke en inspirerende vrouwen ontmoet, contacten opgedaan, gegevens uitgewisseld en dat alles in een prima ambiance en met een lekker drankje en dito diner. Top! Tot volgend jaar.

Riet Harteveld,

Ik heb enorm genoten, veel super zakenvrouwen gesproken en enorm veel inspiratie op gedaan!

Sandra van Rooij-Le Febre,

Ik vond het een zeer inspirerende en energie gevende dag. Dank nog daarvoor!

Sandra Rijling,

Schrijf je via onderstaand formulier in en wij berichten je over de gekozen activiteiten. De kaarten voor de events kosten €80,- ex BTW daarin zijn 3 gangen diner met 3 drankjes, 2 workshops, goodiebag, koffie/water/thee de hele middag inbegrepen.

Moet je lezen

Gerelateerde blogs