NL Supervrouwen Sponsoren – NL Supervrouwen

Zonder onze partners kunnen we niet functioneren. Met hen bedenken we hoe we onze Supervrouwen kunnen informeren, verwennen en stimuleren. Interesse om een van onderstaande initiatieven de sponsoren?
Wordt onze partner!

Vraag gedetailleerde informatie aan: mail naar info@nlsupervrouwen.nl of bel met Wendy Broersen tel. 0226-317724 / 06-29252938

Supervrouwen events

Het evenement dat je als zakenvrouw niet mag missen! Gericht op eigenaren en managers in heel Nederland. De volgende events staan gepland in 2016:

11-02 regio Midden in Almere WTC (Utrecht – Hilversum – Almere – Amersfoort)

10-03 regio West in Sassenheim (Haarlem – Leiden – Alphen a/d Rijn)

07-04 regio Zuidwest in Rotterdam (Den Haag, Rotterdam, Breda, Zeeland)

12-05 regio Noord Holland in Alkmaar (alles boven het Noordzeekanaal)

16-06 regio Zuid in Eindhoven (Tilburg – Eindhoven – Venlo – Den Bosch)

15-09 regio Oost Zwolle (Zwolle – Enschede – Apeldoorn)

13-10 regio Limburg in Maastricht (Limburg NL-Limburg BE)

10-11 regio Noord in Groningen (Friesland, Drenthe en Groningen)

Doel van de Supervrouwen Events

Een evenement waarbij de deelneemster vertrekt met een hoofd vol kennis, een tas met nieuwe contacten en in de hand een goedgevulde goodiebag om thuis nog even lekker na te kunnen genieten. Een mooie mengeling van zakelijk en een beetje fun.

Supervrouwen steunt met dit event het vrouwelijk ondernemerschap en helpt vrouwen hun bedrijf te laten groeien. Inspiratie van een ervaren zakenvrouw (onze plenaire spreekster), informatie in de praktische en nuttige workshops en als laatste het networking dinner om te verbinden en daarmee het netwerk te laten groeien. Daarnaast bieden partners en sponsoren mooie aanbiedingen op persoonlijk en zakelijk gebied aan.

Het programma in 2016

13.00 deuren Ontmoetingsplein gaan open, tijd om te netwerken met deelneemsters en partners, ontvangst met bubbels

13.30 plenaire sessie met bekende plenaire spreekster (bijvoorbeeld Marlies Dekkers, Stacey Rookhuizen, Annemarie van Gaal, Jacqueline Zuidweg, Tineke Verburg)

14.45 terug naar Ontmoetingsplein: netwerken, drankje en iets te eten

16.45 2 workshops (keuze uit 4-6 verschillende)

18.30 networking dinner 3 gangen, met tafelwisselingen

21.00 afsluiting en uitdelen goodiebags !

Wij hebben Pink Ribbon als goed doel omarmd en verkopend roze keycords met de tekst „supervrouw” om zo geld op te halen. Natuurlijk kunt u als sponsor ook hieraan bijdragen.

Sponsoring is mogelijke vanaf € 250,- ex BTW per event, hoofdsponsoring kost € 3000,- per event.

Supervrouwen TV

Een zakelijk programma moest het worden. Vol goede informatie en tips die passen bij het drukke leven van werkende vrouwen. Op een informele manier zakelijke informatie en een klein beetje entertainment brengen. Want een zakelijk programma mag immers best leuk zijn.

Doel is middels verhalen, voorbeelden en tips ambitieuze vrouwen te inspireren, informeren en verbinden. Inhoud van het programma is voor zowel zakenmannen als zakenvrouwen interessant, alle gasten en experts zijn vrouwen. Niet alleen de focus op ondernemers maar ook op corporate. En we nodigen uit om, daar waar mogelijk, zaken met elkaar te doen. Publiek (ook mannen) is dan ook welkom om het programma bij te wonen en daar te netwerken.

Sponsoring is mogelijk vanaf € 650,- ex BTW, een 3 min. item kost € 4.990,- ex BTW, een hele aflevering op eigen locatie kost € 30.000,- ex BTW.

Supervrouwen Academy

Daarnaast hebben we programma’s gericht op diversity voor grotere bedrijven, zowel incompany als cross company. Deze programma’s worden op maat gemaakt. Voor meer informatie over Supervrouwen Academy, Little Black Dress Dinners en de incompany programma’s die we hebben ontwikkeld: bel met Wendy Broersen tel. 0226-317724 of mail naar: info@nlsupervrouwen.nl o.v.v. Supervrouwen Academy.

Moet je lezen

Gerelateerde blogs